+ / -

+ Häromdagen testade jag en ny Ben & Jerry och den var såå god! Tycker i vanliga fall att vaniljglass är ganska tråkigt men kombinationen med karamell, kakdeg och chokladglass med brownie-bitar i var j*vligt god!

- Jag är såå himla trött på våran soffa... Tycker den är jätteskön och den är stor också så många får plats vilket såklart är en fördel. Men trenden med lite mindre soffa som är beige eller vit är ju så sjukt snyggt. Har verkligen snöat in på det men soffor är så dyra så det är typ det sista jag prioriterar nu haha :/

+ Jag och mamma har bokat spa! Om en månad ungefär ska jag till Hooks Herrgård igen. Var ju där i fredags men det ska bli så himla skönt, älskar verkligen spa haha tycker det är såå himla skönt! Ska bli jättemysigt med lite egentid med mamsen också.

- Vet inte egentligen om denna blir plus eller minus men sätter den på minus då jag inte vet. Om drygt en vecka får jag skattebeskedet. Förra året fick jag betala tillbaka så mycket så när jag började mitt nya jobb bad jag dom dra lite extra på skatten så det har de gjort varje månad nu. Så jag hoppas (och tror verkligen) att jag slipper betala tillbaka och helst får tillbaka pengar istället, känns lite som att vinna ett litet lotteri typ haha. Håller ni inte med? Den får ett minus iallafall pga att jag är nervös och inte vill bli besviken..

+ Denna hoodien här ovan är en utav mina favoriter, har en exakt likadan fast i mörk grönt. De är från Gina Tricot och dom är så himla sköna verkligen. Jag älskar ju verkligen att ha godis till ett par svarta jeans. Det är det (och vanliga college-tröjor) som jag är mest bekväm i, känner mig fin och tycker det är skönt.

- Helt ärligt nu så haaatar jag alkohol. Tycker absolut inte om smaken (visst vissa cider kan vara goda men då kan man ju lika gärna dricka alkoholfria tycker jag?), blir sjukt trött när jag dricker alkohol, och i och med att jag nu dricker det så sällan så har jag blivit så sjukt lättpåverkad så kan liksom inte dricka mycket och njuta (om jag nu skulle vilja det) för efter typ 3 cider så snurrar det lite i skallen haha.. Sen tål jag verkligen inte alkohol så blir så j*vla bakfull, rent ut sagt. Nästa helg har frugan lite födelsedagsfirande men jag funderar starkt på att inte dricka någon alkohol. Följer kanske med till krogen ändå, blir nog första gången jag är på krogen helt nykter isåfall. Vi får se helt enkelt :-)

- Avslutar med ett minus och det är att jag inte tränat på typ tre veckor.. Åkte ju skidor i Alperna en hel vecka nästan och det är ju träning i sig, men har inte kört ett riktigt gympass på säkert 3-4 veckor eftersom jag blev sjuk direkt efter Alperna och fortfarande inte känner mig helt 100. Så sjukt tråkigt. Detta gör också att jag äter sämre, alltså mer socker, sämre mat, mindre mat osv. Blir inte lika hungrig och då äter jag inte lika mycket mat vilket är lika med att jag istället äter mer sötsaker. Och detta resulterar ju såklart i att jag blir tröttare osv. Inte bra. Vill träna nuuuu :-)

Gillar

Kommentarer