2015 i frågor och svar

Beskriv året med tre ord! Saknad, tårar och skratt.

Bästa köpet? I klädväg så kommer jag inte på något haha, sorgligt med tanke på hur mycket jag shoppar... Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte på något just nu haha :/ Förutom typ MAX-mat när jag varit bakfull hehe

Ditt bästa minne från året? Dagen jag tog körkort!!!<3

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Charterpsykos, Shots & Squats, Du swipa höger, Deep Down Low och Party Up är låtar som jag alltid kommer förknippa med min, Emelies och Moas Rhodos-resa. Andra låtar som kommer påminna mig om 2015 är bland annat: Människa, Renegades och Easy Love.

Vem har du umgåtts med mest? Emelie<3 Även Jeaqline en hel del i somras, inte så mycket när skolan är igång dock, tyvärr...

Har du blivit bättre på något? Mitt självförtroende har blivit bättre! Jag har även blivit lärt mig att inte ta någon skit från någon och stå upp för mig själv vilket jag är väldigt stolt över. Något annat jag blivit bättre på är att jag har lärt mig att förstå vad jag förtjänar. Innan trodde jag att jag förtjänade att få det folk gav mig och lyssnade på vad folk sa, men är verkligen DONE med det nu.

Vad var extra dåligt med året? Att det fanns (och fortfarande finns) personer jag SÅ gärna ville prata med men inte kunde prata med pga vissa saker.

Vad var extra bra? Att jag tog körkort, sjukt vilken lättnad och frihet alltså!! Sommaren var också EXTRA bra med tanke på att jag fyllde 18 i maj, ni vet ju vilka fördelar det medför ;) Jag fick även jobb i början av sommarlovet vilket är jätteskönt med tanke på att studiebidraget inte räcker så långt när ett av mina största intressen är att shoppa :/

Lärde du känna några nya människor? Jaa!! Kajsa, Elin och Jeaqline bland annat, alla tre har jag kommit sjukt nära och de är nu tre utav mina bästa tjejkompisar<3

Största framgång på det privata planet? Jag har växt väldigt mycket som person och mognat mycket tycker jag också!

Vem saknade du? Mormor som dog för några år sen saknar jag såklart varje dag. Men även morfar som jag inte träffar så ofta trots att han också bor i Jönköping! Saknade även vissa personer som jag stått SÅ nära men knappt pratar med längre... Jeaqline och Emelie saknade jag när de var i USA samt Weber när hon var i Afrika.

Har du haft ett förhållande under 2015? Nix

Vart reste du under 2015? Jag var på Rhodos med Emelie och Moa. Jag var i Stockholm två gånger; en gång med familjen och den andra var med klassen. Var även i Göteborg en gång med Ebba, Denise och Emelie. Samt Turkiet med mamma och Ebba i våras.

Vad var din största tabbe 2015? Att jag inte tog mina chanser när jag väl fick dom...

Vilka ser du som de största händelserna under året? Mitt körkort och utomlandsresan med Emelie och Moa eftersom att det var första gången jag åkte utomlands utan mina föräldrar.

Tror du 2016 kommer bli lika bra? Jag hoppas, eller jag VET, att 2016 kommer bli minst lika bra!! 2015 var bra men det hände SÅ mycket dåligt med som jag inte kommer låta hända igen 2016. Jag har växt så mycket som person också så nu vet jag exakt hur jag ska göra för att må så bra som möjligt!

Vad kommer du sakna från 2015? Sommaren!! Vi treor tar ju studenten i juni och efter det är det mycket som kommer förändras tror jag. Folk börjar jobba mer, vissa åker utomlands osv... Man kommer nog glida ifrån många vilket känns jättetråkigt.

Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar, det säger jag alltid men blir aldrig bättre på det tyvärr haha... Jag önskar även att jag fokuserat lite mer på mig själv och mindre på folk som inte var värda min tid det minsta. Jag är även lite arg på mig själv att jag inte vågade mer, är ganska feg när det kommer till sånt som att ta risker. Men ska försöka våga mer detta året och säga ja till mer saker!!

Vad spenderade du mest pengar på? Rhodos-resan och typ nocco/celsius haha!

Har du några nyårslöften? Skulle väl inte kalla det nyårslöften för blir bara stressad då och det slutar oftast med att man aldrig håller dom ändå... Men jag vill verkligen försöka njuta mer utav min tillvaro istället för att hela tiden tänka på vad jag ska göra härnäst. Jag ska även försöka så gott jag kan att få ut det bästa av allt och tänka mer positivt. 

Och så slutligen; dina planer inför 2016? KÄMPA. Jag ska kämpa på gymmet, jag ska kämpa emot sötsaker och annat som min kropp mår dåligt av, jag ska kämpa i skolan, kämpa med bloggen, kämpa för min familj och mina vänner. Jag ska även ta studenten och allt det som den lyckliga dagen medför.

Snodde listan från Elinas blogg som ni hittar HÄR!

Gillar

Kommentarer