3 favoriter på instagram

Eftersom att Instagram är min absoluta favoritapp för tillfället så tänkte jag att det kunde vara roligt att tipsa om tre utav mina favoritkonton där! Har ni några favoriter på Instagram får ni jättegärna dela med er :) Mig hittar ni under namnet alicebomberg!

@linnlowes - woman crush number one, lätt!!! hon lägger upp såå himla snygga bilder och även jättebra videos från gymmet, framför allt superbra rumpövningar. och vem vill inte ha lika snygg röv som henne? ;)

@gabriellajoss - har följt denna tjejen så länge jag kan minnas! hon är född 95 men har redan gift sig, skaffat barn och är nu även på gång att bygga hus med sin lilla familj. älskar hennes bilder, mest dom på hennes son och hennes fina inredningsbilder. perfekt konto att kolla på om man behöver inspiration!

@neta_alchimister - följer enbart henne för att hon är sååå himla snygg och söt haha! hon har även väldigt fin kropp samt ett eget bikinimärke. hon taggar det i de flesta av hennes bilder så gå in och kolla om ni är ute efter någon ny bikini eller baddräkt för alla är sjukt snygga verkligen!

Gillar

Kommentarer