3 jobbiga typer utav människor

- De som inte blinkar, är det någon mer än jag som stör sig på detta? Det är ju extra irriterande när det är kaos i trafiken. Tycker det är SÅ nonchalant haha för trafiken flyter på så mycket bättre om man blinkar. Ok att glömma någon gång men man ser när folk skiter i det, de tror typ att de är ensamma i trafiken? Usch så irriterande tycker jag!

- De som klagar på att man använder mobilen när man är på gymmet. Jag kan med tycka det är irriterande om folk står vid en maskin med mobilen när det är folk som väntar på att maskinen ska bli ledig och personen i fråga vet om det. Jag kan själv hålla på med mobilen, men det är endast för att byta låt eller svara snabbt på en snap/ett sms. Men då är det mellan mina set, står liksom inte med den i 10 minuter så folk behöver inte säga åt mig vad jag ska göra på gymmet ;)

- De som tjatar ihjäl sig om massa olika saker, menar inget speciellt utan bara generellt när folk tjatar. Om vad som helst, att man ska hänga med hit och dit, göra det och det osv. Ni förstår vad jag menar! Jag HATAR verkligen när folk inte kan ta ett nej utan bara fortsätter att tjata ihjäl sig. Usch vad störande!

Bild från när vi överraskade Sophie. Längtar redan tills jag ska ha den klänningen nästa gång!!

Gillar

Kommentarer