Header

nu tänkte jag skriva om passet som jag och elina körde på gymmet idag! lyckades även klippa ihop en liten video som jag hoppsa att ni uppskattar hehe! men den får ni gå in på insta och kolla! @fitness_alice
glöm inte att följa mitt fitnesskonto där ni kan se fler mat- och träningsbilder än vad jag kanske lägger upp på bloggen. uppdaterar oftast den direkt efter ett pass också!

 
vi började iallafall med biceps och då körde vi de här övningarna:
dubbla drag i cable (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
bicepsurl med skivstång (bild nedanför här i detta inlägget)
drag med rep i cable (som curl fast med rep i cable-maskinen) superset
drag med en arm åt gången i cable (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice) superset
bicepscurls i maskin

 
och detta är de tricepsövningarna vi körde:
push down med rep i cable
drag med rep över huvudet (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
press med skivstång liggandes (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
tricepsmaskin superset
tricepsmaskin superset

vet inte riktigt vad alla övningar/maskiner heter så döper dom lite själv haha men jag hoppas att ni fattar!
kolla gärna min instagram också som sagt så kan ni se videos på när jag gör några av övningarna!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

heej på er!! tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att jag har haft en bra söndag! trots fem väldigt sega timmar på jobbet så det gick faktiskt ganska bra! mötte upp elina direkt när jag slutat för att köra biceps och triceps på gymmet, efteråt så skrev vi även inlägg om bloggutmaningen, eller jag gjorde det! de två som ni såg innan. jag hoppas att ni inte har missat dom! skrolla bara ner lite isåfall!
vi var på gymmet i nästan två och en halvtimma och när jag kom hem så duschade jag, käkade, pluggade och har även redigerat lite blogginlägg eftersom att ännu fler har anmält sig till utmaningen nu vilket är jätteroligt verkligen!! kan äntligen koppla av lite och ska strax sätta ihop ett inlägg om gympasset vi körde innan. sen måste jag bara planera morgondagen också innan jag kan gå och lägga mig! längtar efter sängen för är död i hela kroppen<> 

Likes

Comments

(annars behöver ni inte läsa om ni inte VILL)
men om ni är med är det viktigt att ni läser hela detta inlägget!!
 
jag länkade inlägget om bloggutmaningen lite längre ner i bloggen ifall ni glömt reglerna eller bara ville läsa igenom det igen så att ni verkligen vet att ni har full koll!
 
lite ändringar har jag och elina dock gjort så här kommer ett litet förtydligande:
 
 
(rebloggade denna från elinas fitnessinsta: @elinasfitspo, följ gärna våra konton där om ni är med i utmaningen!! @fitness_alice)

förutom reglerna om att ni ska ta bort godis och sånt onyttigt, komma igång med träningen och att ni får ha 2 cheatdays, så får vi inte glömma att det är en tävling där ni har chans att vinna fina priser! 
 
 
det kommer vara så att vi lottar ut två personer som får priser hemskickade, men för att överhuvudtaget ha chans att vara med i själva lottningen måste man på något sätt visa att man har engagerat sig i utmaningen. man måste skicka tre bilder var till oss sammanlagt under hela månaden! men självklart får ni skicka flera! bilden kan ni skicka till mejladressen: workoutwithea@hotmail.com eller till våra mobiltelefoner om ni har vårt nummer då!
vi kommer sedan lägga upp bilderna under den gemensamma hashtagen via våra fitnesskonton. så där kommer det rulla in bilder lite då och då under hela månaden. på så sätt kommer vi att motivera varandra! hur bra? om det är en bild som ni verkligen inte vill att vi ska lägga upp så skriver ni det! men hoppas ni fattar, TRE bilder var, MINST! helst flera, det är bara kul!!
ni som inte skickat in minst tre bilder är tyvärr inte med i lottningen så glöm inte detta nu! 
 
ni kan även själva hashtaga #workoutwithea på bilderna på era egna instagramkonton om ni vill! det är bara skitkul om det inte bara är jag och elina som lägger upp! desto mer bilder, desto mer motivation!!
 
vad kan man ta bild på då? 
• det kan vara en bild från en powerwalk/löprunda (t.ex. printa rundan om man använder någon app)
• på en träningsoutfit
• på en god lunch eller frukost
• en efterbild (som typ alltid jag tar) på crosstrainern eller vad som! 
 
det spelar egentligen inte så stor roll! men det ska i alla fall bli SÅ kul att se era bilder!!
lycka till nu allihopa och GE GÄRNET!!

Likes

Comments

utmaningen börjar ju imorgon så jag tänkte att jag lägger upp detta igen så alla kan läsa igenom det så man inte missar några regler eller så! så ni som är med - läs igenom detta en gång till!

jag och elina har en gemensam bloggutmaning, som vi vill ha med er läsare i! desto fler, desto roligare och bättre. utmaningen börjar den 1a september och håller på månaden ut.

reglerna är enkla och det enda ni behöver tänka på är att under månaden får ni INTE:
* äta godis, chips, kakor eller sånt "snacks"
* inte läsk, inte snabbmat så som pizza osv
ni får anpassa er efter hur långt ni själva kommit med er träning. om ni aldrig testat på att leva nyttigt innan så ska ni självklart inte ha FÖR höga krav på er själva. om ni brukar hålla kosten i vanliga fall så kan ni även ta bort saker som glutenprodukter, pasta, bröd.. även såser, oboy, ja ni fattar.
* försök även få in lite träningspass utöver vad ni hinner. om målet är att gå ner i vikt – få in morgonpws, löpträna lite mer, stå på crossen 20minuter mer än vad ni brukar osv... men glöm inte att veva in styrketräningen med lägre vikter och många repetioner. cirkelträning är ett stort tips. om ni vill bygga och gå upp i vikt fokuserar ni på det. anpassa det efter era egna mål och förutsättningar helt enkelt!

(vi svarar väldigt gärna på mejl om ni vill ha hjälp med hur ni ska träna eller äta. huvudsaken är att ni får så bra resultat som möjligt på er träning. det blir både vi och ni själva glada av)


lite syftet med utmaningen är att ni ska bli peppade och motiverade till att fortsätta kämpa även efter denna utmaningen. det är alltid första månaden som är tuffast så därför har vi valt att göra en utmaning där vi kan peppa varandra och hjälpas åt när det är som jobbigast! vi kan lova att det kommer bli enklare efter den första månaden!

* under hela månaden FÅR ni ha två cheat days där ni får unna er något (till det som ni räknar som måttlig mängd) typ lite godis, mc mat eller vad som – det ni är sugna på!

TVEKA inte utan gå med i utmaningen nu!! det kanske är början på en förändring av ert liv. det är ingen idé att vänta..Inget kommer hända om du inte själv bestämmer dig för att göra något åt det NU

vi lottar även ut fina priser för att motivera er ännu mer!
det är mycket större chans att vinna tävlingen om man på något sätt visar någon av oss att man engagerat sig. det kan räcka med att mejla en bild på en nyttig frukost, en bild från morgonpwn eller efter en svettig legday. bilden måste alltså inte vara på dig själv om du inte vill! ni kan även instagramma och tagga våra fitnesskonton på insta eller vad som helst. desto mer engagemang ni visar desto större chans helt enkelt. i slutet av månaden lägger vi upp bilder som ni alla mejlat och instagrammat. om det är någon bild ni inte vill att vi ska posta på våra bloggar är det bara att säga till så gör vi självklart inte det.
tillsammans kommer vi alltså motivera, tagga och peppa varandra, hur kul?!

 

VINSTER
1:a pris / en valfri färg på shaker och två valfria smaker från deras portionspåsar med proteinpulver
2:a pris / en valfri färg på shaker

våra fitnesskonton: fitness_alice och elinasfitspo

 

våra mejladresser: alicebomberg@hotmail.com och elinafront@hotmail.com 

 


för att visa att du är med i utmaningen är det bara att mejla antingen mig eller alice!

 

kom igen, NU KÖR VI!! 

Likes

Comments


godmorgon! idag var jag riktigt trött, nästan omöjligt att gå upp haha... låg uppe ganska sent igår kväll och kollade på filmen "endless love". SE DEN om ni inte har gjort det!! den var jättebra!
men nu har jag iallafall gjort mig iordning för jobb. börjar om en halvtimma så pappa ska skjutsa mig om en liten stund. slutar klockan fyra och då ska jag gymma, förhoppningsvis med elina, sen ska jag hem och plugga och bara ta det lite lugnt. ladda upp inför en ny skolvecka! puss /A ?

Likes

Comments

INSTAGRAM@alicebomberg