HeaderRYGG
breda lats drag 8x4 + drop sista
lats bakom huvudet
smala lats drag 8x4
sittande rodd 8x4 + drop sista

BICEPS
curl med skivstång 8x4 + drop sista
drag med rep i cable 8x4 + drop sista
sittande hantelcurls 8x4
hammercurls 8x4

??detta körde jag med Ebba på gymmet idag! Var svinjobbigt men gick skitbra, alltid kul att träna med henne med! Träffade Weber en liten kortis ikväll med som äntligen är hemma igen efter 17 dagar ?? Nu är jag hos Emelie igen haha skräll... Vi planerar det sista inför imorgon! Pussss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Tisdag och en dag kvar till nyår! Har en hel del förväntningar faktiskt och tror det blir en bra kväll med mina fina tjejer. Så skönt att jag vet vad jag ska ha på mig också haha, trivs inte alls i klänning och klackar egentligen men hade inte det förra nyår så ville ha det nu i år kände jag. Iallafall så vaknade jag hos Emelie imorse vid halv elva, åkte hem och duschade och åt frukost med farfar och farmor som var hemma hos oss och fikade. Nu sitter jag och väntar på bussen, ska till Huskvarna och fixa mina naglar. Efter det ska jag direkt till gymmet och sen ikväll ska jag sova hos Em igen, imorgon är det förberedelser inför kvällen som gäller hela dagen! Puss /A

Likes

Comments


Hej på er! Hoppas att eran måndag har varit bra hittills, min blev mycket bättre när jag kom till gymmet. Kände mig fortfarande väldigt trött och lite yr oså men när jag väl körde igång så blev det genast bättre. Det var leg day som gällde idag med fokus på baksidan + röv. Såhär körde jag:

Squatpress 10x5
Squats på steppbräda med kettlebell 15x4
Kick back i cable + side kick i cable superset 25x2
Raka marklyft 8x4
Benspark 8x4 + 1 dropset
Kissande hunden + rumplyft med hantel i knävecket superset 20x3
Stående vadpress 12x4
 
Jag var helt död efteråt verkligen och är fortfarande det, blev riktigt trött också! Men nu ska jag iallafall möta Emelie så ska vi köpa mat att äta hemma hos mig, sen åker vi hem till henne och sover där. Vi ska planera färdigt nyår bland annat, annars bara mysa! Ha en trevlig kväll, puss ?

Likes

Comments


Fulaste bilden men godaste smoothien som jag och Emelie drack imorse! Vi åkte sedan till a6 och shoppade lite och jag kände mig så himla yr och trött plus att jag hade huvudvärk... Men det har äntligen blivit lite bättre nu efter att jag fick i mig lite lunch! Ligger dock i soffan och vilar lite och dricker te i nuläget och laddar upp lite inför ett gympass.
Tänkte även försöka hitta något slags bootea/teatox för att börja med efter nyår någon gång. Är det någon som har tips på något bra? Vill gärna kunna äta så normalt som möjligt under tiden, hålla på med det någon vecka och få så bra resultat som möjligt. Vill rensa ut all skit jag ätit under jul och överhuvudtaget på jullovet! Ge mig alla tips ni har! 
Snart är det dags att gå till gymmet och även om jag inte känner mig 100% frisk så är jag ändå väldigt taggad! 
Vad gör ni sista måndagen 2014?
Puss /A

Likes

Comments

Här är det senaste jag har köpt när jag och Emelie har varit på stan/a6. Sport-bhn är från Gina Tricot, sminket är från H&M och linnet och mysbyxorna är från BIKBOK! Världens skönaste byxor verkligen som jag tycker alla borde köpa haha! Finns gråa och även randiga. Jag har även skaffat mig ett par nylonstrumpbyxor att ha på nyårsafton för har äntligen bestämt mig för att ha klänning och även vilken jag ska ha. Så skönt!

Likes

Comments

INSTAGRAM@alicebomberg