Header

Min mobil är heeelt sönder så har en lånemobil nu tills min nya mobil kommer. Har nämligen inga bilder i denna mobilen då säkerhetskopieringen inte gick så bra haha... Men vi hörs när min 7 plus kommer, puss!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!!!

Igår blev det mycket träning för min del men det klagar jag absolut inte på, det känns sjukt skönt att vara tillbaka på banan igen med träningen! Det blev iallafall ett tungt ryggpass, jag har träningsvärk från helvetet verkligen haha! Sedan körde jag en timma cross efter det och på kvällen var jag och Elina på My's Bodyattack!
På kvällen kom Elina hem till mig och då hade jag fixat lite gott med nachos, guacamole och godis som vi åt medan vi kollade på Unga Föräldrar och så sov hon hos mig<3

Rövsvetten igår efter en timma på crossen var ju inte nådig:-)

Likes

Comments

Idag har vi firat mamma, hon fick örhängen och massage som hon blev jätteglad för och så var vi på Pinchos och åt. Vi är precis hemkomna och nu ligger jag bara i sängen, ska sova alldeles strax för imorgon jobbar jag 8:45-17:15 och på kvällen ska jag på crossfit. Hoppas ni har haft en bra tisdag, puss /A

Likes

Comments

Hej! Tänkt på att börja i crossfit! Har tränat där och tyckte att det var rätt kul! Är det värt det efter ett tag? Kostar ju så sjukt mycket, vilket gör att jag känner mig så osäker då jag bara går på CSN (går i gymnasiet). Vore kul o höra vad du tycker, ditt svar blir nog avgörande om jag ska börja eller inte :) Kram
Hej!
Med tanke på att du hela tiden har en person ("instruktören") som kollar så att du utför varje övning rätt under passet så blir detta som en sorts personlig träning och då är det absolut inte dyrt med tanke på hur dyrt en timmas personlig träning är om man går till ett gym! Dock kan man tycka att det är dyrt när man bara lever på CSN, det förstår jag. Jag som slösar väldigt mycket pengar och gjorde det även under gymnasie-tiden hade inte velat betala 595kr i månaden för att träna crossfit då jag fick 1050kr i studiebidrag av CSN. Men det var för att jag åt mycket ute, shoppade en del och även ville kunna gå ut på krogen och festa! Men vet man att man inte slösar så mycket pengar och kan lägga 595kr på crossfit varje månad så är det absolut värt det!! Det är sjukt bra träning och man tar ut sig riktigt jävla mycket på varje pass! Men det är upp till var och en tycker jag beroende på hur mycket man shoppar osv...

Hej! Hur fick du jobbet på IKEA? Jag undrar generellt hur du har fått jobb för jag skulle gärna vilka söka ett.
Hej! De la ut en "annons" på arbetsförmedlingen i våras att de sökte typ 200 (eller vad det nu var) nya truckförare till deras lager så jag skickade in CV och personligt brev och sedan ringde de upp mig och sa att jag fick komma på intervju sedan fick jag jobbet! Jobbet på Shooters fick jag på samma sätt, därför är det väldigt bra att gå in på arbetsförmedlingen då och då. Jobbet på gymmet fick jag genom min syster. Eller de hade satt upp lappar på gymmet om att de sökte nya receptionister och samma dag skrev min syster till mig att de gjorde det. Hon sa även till sin chef att jag var intresserad utav jobb där och då kontaktade han mig och så fick jag en intervju sedan fick jag jobbet. Fick även lämna CV och personligt brev såklart!
Men mina bästa tips är att skriva ett bra CV och ett bra personligt brev, sedan gå in där man vill jobba (eller på så många ställen som möjligt då man inte får vara för kräsen i min ålder!). Det bästa är att överlämna sina papper till CHEFEN så att man får presentera sig för chefen redan då, och inte bara ge det till en "vanlig" anställd. Oftast säger de att de ska höra av sig men det är inte alltid de gör det, därför tycker jag det är bra att ringa efter 1 vecka kanske och fråga om de hunnit läsa ens CV osv och vad de tycker. Då märker chefen att man verkligen är intresserad av jobb! Vill man ha jobb så finns det jobb!

Hej, jag undrar vart i Jönköping som du går på crossfit? Låter väldigt roligt
Hej! Jag går på crossfit036 som ligger på Gräshagen. Håll utkik på deras Facebook och Instagram för information om introduktionskurs och prova på-pass! Det ÄR väldigt roligt så tycker absolut att du ska testa någon gång. Prova på-passen är gratis.

Hej! Är bara nyfiken, blev du godkänd i alla ämnen på gymnasiet?
Hej! Jag blev godkänd i alla ämnen utom natur 2b och matte 2b. Naturkursen la jag ingen tid alls på, dels för att lektionerna var på måndags- och tisdagsmorgnarna klockan 8. 99% av gångerna försov jag mig eller skolkade för jag var så sjukt trött haha, eller så sov jag på lektionen vilket inte är så jävla smart... Sjukt respektlöst mot läraren också. Jag var även väldigt dålig på att hänga med i kursen från början och kom därför aldrig ikapp. I 1an klarade jag inte matte 1b, därför fick jag läsa upp den i 2an vilket gjorde att även matte 2b sköts fram ett år. Första dagen i 3an gick jag in till rektorn och sa att jag ville hoppa av matte2b, anledningen var att jag alltid har haft så sjukt svårt för matte. Om jag bara hade läst matte hade det nog varit enklare men jag måste lägga ner flera timmar om dagen för att bara bli godkänd på ett matteprov och hade jag gjort det i 3an hade jag inte kunnat lägga någon tid på till exempel svenskan och engelskan, som jag tycker är roliga ämnen. Jag visste även att jag skulle få en gymnasieexamen trots ett F i matte2b, plus att om jag behöver matte2b i den utbildning jag vill läsa så får jag läsa upp den och ge mig fan på att klara det!

Hej Alice. Kan du ge lite tips om celsius-drickan? Alltså varför den e bra att dricka och även lite fördelar & nackdelar. Är drickan sockerfri?
Hej! Jag är verkligen helt fel person att fråga trots att jag dricker typ en om dagen haha... Men är inte speciellt påläst om drickan. Det är koffein i och därför dricker de flesta det innan träning, som ett slags PWO. Jag har dock druckit det så mycket att jag knappt blir pigg av det längre, jag är bara beroende av det, vilket är en nackdel då det är ganska dyrt! Men det är väldigt gott enligt mig och vad jag vet så är det inget socker i :)

Använder du BUS eller solar du bara solarium? Jag tänkte om du kunde tipsa om en bra BUS?
Innan använde jag BUS men blev beroende så till slut blev jag orange, så solar nu bara solarium!

Är burgarna på Shooters goda? Gör ni hamburgarna och brödet själva?
Dom är sjuuult goda och väldigt poppis!! Har dock ingen aning om ifall vi gör hamburgarna och brödet själva då jag inte är kocken ;) Men förmodligen inte för det hade de nog aldrig hunnit haha!

Likes

Comments

Skulle du kunna lägga upp mer outfit-bilder?
Eftersom att min syster sålde sin kamera som var den jag alltid fotade med så är det inte lika roligt med outfit-bilder längre. Men jag kan absolut ta med min mobil, dock är det sjukt dåligt minne i den men om drygt en månad så får jag min nya!

Hur var det att jobba som telefonförsäljare? Vad fick du för intryck/erfarenheter av säljaryrket?
Haha detta var en konstig fråga då jag endast jobbade som det över en sommar och det är ett par år sen nu... Men det roligaste var iallafall att jag jobbade tillsammans med Moa och det tråkigaste var att de flesta man ringde till var väldigt otrevliga, men det förstår man ju då telefonförsäljare är sjukt jobbiga haha!

Var köpte du din sänggavel? Kan du inte visa mer utav ditt rum?
Den är från MIO! Och jo som jag har sagt ett antal gånger så kommer jag visa hela mitt rum någon gång, ni har dock redan sett det mesta! Men någon typ av room tour kommer.

Vart har du köpt ditt påslakan?
Det är från IKEA.

Hur gör du din proteingröt? Alltså hur mycket proteinpulver använder du osv?
Först kokar jag upp gröten som vanligt, 1dl havregryn och 2dl vatten. Sedan när det är klart så tar jag en skopa proteinpulver. Svårare än så är det inte!

Varför jobbar du inte på IKEA längre?
Med tanke på hur dåligt jag mådde den sista tiden där så nådde jag inte mina mål och då tyckte min chef att vi skulle avvakta med förlängning för att se hur jag skulle må sen. Nu trivs jag dock så sjukt bra på både Shooters och gymmet så jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till IKEA.

Vad roligt att du har fått jobb på gymmet! Vad har du för arbetsuppgifter där? Och en till fråga, hur lyckas du hålla ditt hår så fräscht när du gymmar varje dag osv? För jag har för mig att jag har läst att du inte behöver duscha ditt hår alls ofta för det är fräscht ändå! Hur gör du?
Jaa det är jätteroligt! Jag står i receptionen så svarar i telefon, hjälper folk med abonnemang, fyller på med produkter och ser till att det ser snyggt ut i gymmet och i omklädningsrummen osv!
Asså dessa frågor om mitt hår haha vet inte hur ofta jag svarat på dom... Eftersom att jag knappt svettas i varken pannan eller nacken när jag tränar så behöver jag inte alltid tvätta håret när jag tränat. Men har ingen aning om varför det är så tyvärr. Fönar det varje gång jag tvättat det, borstar det kanske 4-5 gånger i veckan haha!

Likes

Comments

INSTAGRAM@alicebomberg