Header

Dååå var det fredag igen, SÅ skönt! Dom som säger att dom är utvilade efter semestern, dom ljuger. Inklusive mig själv haha... Veckan har rullat på bra iallafall, har inte gjort något speciellt utom att träna, fixade även naglarna igår men ni får se dom senare i helgen!

Började kolla på en ny serie i veckan med, eller ny och ny men jag har aldrig sett den innan. American Horror Story heter den, finns på Netflix. Dom som känner mig vet att detta INTE är en serie för mig då jag inte ens vågar se en hel skräckfilm, men serien är sjukt bra iallafall så plågar mig typ igenom den! Den är väldigt spännande med så kan inte sluta kolla nu ;) Någon av er som har sett den?

Nu är det bara några timmar kvar till helg och After Work med jobbet på mitt andra jobb, alltså Shootaaan<3 Längtar!!

Kolla vilken mysig tröja jag köpte på H&M för ett par veckor sen!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tillbaka till verkligheten igen efter en veckas semester! Känns sådär att vara tillbaka på jobbet igen men så himla kul att träffa alla kompisar igen<3! Och nu är det bara tre jobbdagar kvar innan det är helg. Väntas AW med jobbet och Halloween-fest med bästis, låter som en kanonhelg tycker jag!

Längtar redan till nästa utomlandsresa!

Likes

Comments

24:e oktober idag och bara två (!!) månader till julafton. Jag och Therese har bestämt att vi inte ska äta godis, chips, pizza osv förrens då. Blir en utmaning då det varit en hel del sånt för båda två det senaste, men är riktigt taggad faktiskt, det ska bli kul! Ska även komma igång med träningen normalt igen så är taggad på att se resultat, och även känna resultat. Kommer förmodligen bli mycket piggare och gladare, mår så mycket bättre när jag äter bra och tränar regelbundet. Är det någon som vill hänga på oss?

Likes

Comments

Har verkligen haft en perfekt vecka med familjen i värmen<3 Vädret har varit perfekt, har badat både i havet och poolen. Sen träffade vi Robin och Maja en dag också som bodde på ett hotell lite längre bort, dagsfylla och åka banan var en perfekt kombo tyckte vi haha;) Ne men det var riktigt kul!! Roligt att göra lite annat med än att "bara" ligga på en solstol en hel dag, fast det klagar jag ju inte på heller direkt.
Nu är det tillbaka till jobb- och träninsrutiner igen!

Likes

Comments

Idag är sista dagen i värmen, imorgon åker vi hem till kalla Sverige igen:( Känns kul att komma hem till mina älskade vänner som jag saknar MASSOR men det suger att lämna solen och 27 grader och komma hem till regn och typ 10 grader... Det ska dock bli skönt att sova i min egna säng imorgon och ta på sig mysiga tröjor igen haha<3 Nu ska jag fortsätta njuta i solen! Puss

Likes

Comments

INSTAGRAM@alicebomberg