A6 och bananpannkakor

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en bra tisdag, min har varit bra men känns som att den har varit väääldigt lång. Jag gick upp tjugo över sex efter endast sex timmars sömn för att duscha håret innan skolan. Hade sedan fyra lektioner från åtta till två ungefär innan jag åkte upp till A6. Var såå himla trött så egentligen ville jag helst åka hem och lägga mig i sängen men mina byxor sprack imorse och har behövt köpa nya ett bra tag nu så var tvungen att åka upp till A6 i vilket fall. Gick in på BIK BOK för att se om de jeansen jag alltid köpte innan fanns men det gjorde de inte så jag gick in på Klockmaster och köpte ett armband (visar er bild senare i veckan) och sedan åkte jag ner till stan. Köpte två par svarta jeans inne på Gina Tricot av modellen Alex. De är jättebra tycker jag! Färgen håller bra och även jeansen i sig plus att de är precis lagom längd så jag slipper vika upp dom.

Gick sedan in en snabbis på coop för att köpa lite grejer till mitt mellanmål och efter det gick jag hem och gjorde bananpannkakor. Denna gången toppade jag med kiwi, blåbär, hallon, kokos och chokladsirap från Walden Farms. Det var såå gott!! Gjorde bananpannkakorna på en banan och två ägg, det varierar lite beroende på hur många jag vill ha såklart men oftast blir det en banan och 2-3 ägg.

Nu har jag kollat klart på filmen som vi såg hemma hos Ville i söndags kväll och ska försöka att skriva klart mitt svenskatal. Kan ju vara ganska smart eftersom att jag har det imorgon... Börjar få lite smått panik att jag inte ska hinna bli färdig men MÅSTE försöka nu för vet ju hur skönt det är när man kan bocka av ännu en sak från sin att göra-lista. Extra viktigt när det är en dead-line också ju!!

Kom på nu att jag inte bloggade något i söndags kväll haha! Men jag, Ebba, Enar, Philip, Ville, Maja och Robin var iallafall hemma hos Ville på kvällen. Vi åt köttfärssås med spaghetti och kollade på en film som heter The Town, riktigt bra film faktiskt!! Jag och Ebba var hemma runt tolv och då somnade jag direkt. Hade en jätterolig och bra eftermiddag/kväll.

Gillar

Kommentarer