AFTER WORKOUT

​Hej finisar! Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej, inte jättebra men inte jättedålig heller så lite lagom kan man väl säga. Var i skolan från halv tolv till tre ungefär, åkte då ner till Atlantis direkt för att gymma men mer om det i nästa inlägg.

Nu ligger jag i sängen (ÄNTLIGEN) och kollar på Gossip Girl och äter/dricker det goda på bilderna ovan, så himla gott men väldigt enkelt! Köpte frukten på Coop, de har frukt i lösvikt precis vid sin plocksallad, blev jätteglad när jag såg det för visste inte att de hade det. Smoothien är gjord på vaniljyoghurt, hallon och färskpressad apelsin. Är det många av er som sett Gossip Girl förresten? Jag har hört massa bra om den så tänkte börja kolla nu faktiskt; S01E01, hoppas inte serien sviker mig.

Blev lite inställda planer för min del ikväll så ska bara ligga i sängen hela kvällen, är jättetrött och har lite ont i huvudet med så det ska bli väldigt skönt faktiskt. Måste bestämma vad jag ska ha på mig imorgon med då det är skolavslutning, om man nu kan kalla 40 minuter inne på Kungsporten för skolavslutning haha men jaja! Bloggar lite senare om träningspasset idag, inget jättespeciellt men lite kul ändå kanske. PUSS /A.

Gillar