Alla hjärtans dag + helgens planer

"Äntligen" fredag och helg! Gör citationstecken för att det inte riktigt känns som fredag för min del och känns inte jättekul att vara ledig "direkt" igen när man precis varit hemma och sjuk. Men får väl se det som att det var skönt med en liten mjukstart efter massa dagar av feber, så är jag riktigt fit for fight på måndag igen!

Mina planer för helgen då? Idag är det ju alla hjärtans dag som ni säkert inte har missat. Brukar ni "fira" det på något sätt eller tycker ni att det är en överskattad dag? Jag tycker man ska visa kärlek och uppskattning till sina nära och kära varje dag men ibland är det lätt att det "glöms bort", särskilt tror jag om man typ är mitt uppe i småbarnsåren.. Så jag tycker väldigt mycket om denna dagen, tycker den är mysig så jag brukar alltid försöka styra upp något tillsammans med J. Denna gången bokade jag spa till oss så nu ikväll ska vi bara mysa, bada, basta, ska bli jätteskönt och mysigt! Äta en god middag ska vi göra med.

Imorgon är det lördag och om vädret är okej så tänkte jag ta mig ut på en långpromenad fast en lugn sådan, mest för att röra på mig efter alla dessa dagar i sängen/soffan. Ryggen är helt förstörd efter alla dessa sjuk-dagar, fy vad ont jag har haft av att bara ligga/halvsitta i dåliga ställningar i flera dagar, fy... På kvällen är det middag och mello-mys hos ett annat kompispar och söndag ska jag försöka göra det som jag hade velat göra direkt när vi kom hem från resan i helgen: planera mat inför kommande vecka, handla, storstäda osv. Ska bli skönt! :-) Vad har ni för planer för helgen?

Igår när J var på hockey blev jag så sugen på chokladbollar så bakade det och kollade på Unga Mammor. Chokladbollar är verkligen underskattat tycker jag, älskar det och självklart med ett glas mjölk!! Min nagelutväxt behöver vi ju däremot inte prata om hehe...

Gillar

Kommentarer