Ändrade planer

Blev ändrade planer ikväll, som det brukar bli haha! Vi fick sällskap av Ville och Tea innan, alltid roligare när man är flera. Killarna var sedan sugna på utgång och tjatade på mig att jag skulle med men jag kände verkligen inte att jag orkade. Har inte sovit så bra i veckan och så var jag inte så taggad heller så jag följde inte med. Tea och Ebba åkte till några kompisar så nu är jag hem hos Philip ensam. Ligger i soffan med täcket och kollar på Prison Break, väntar på att killarna ska komma hem igen men lär väl somna innan det haha...
Tycker dock det är jätteskönt att vara ensam faktiskt, har alltid gillat det. Valde mellan att åka hem eller stanna kvar här men gjorde absolut rätt val. Något utav det bästa som finns enligt mig är lätt att ligga under täcket i soffan framför serier med tända ljus.
Har inga planer alls för morgonen, det lär bli en ganska lugn söndag. Lite plugg men ingen träning som det ser ut nu. Hade jätteont i halsen precis när jag vaknade sedan kände jag inget på hela dagen men nu har jag så ont att jag knappt kan svälja... Sjukt tråkigt såklart men får försöka vila och dricka te osv!

Bild på mina naglar som jag fixade hos Sandy igår!! Blev nude med glitter<3 Känner mig ÄNTLIGEN som en tjej igen och så himla mycket fräschare!!

Gillar

Kommentarer

LovisaBriggert
LovisaBriggert,
alicebomberg
alicebomberg,
.
,
Så du tycker att det är okej att din 16åriga lillasyster går på krogen och dricker massa alkohol? Tycker era föräldrar att det är okej oxå?
alicebomberg
alicebomberg,
eeeehh minns inte när jag skrev att jag tyckte det var ok?? :/
nouw.com/alicebomberg