Ångest och Prison Break

Hej finisar! Hoppas att ni har haft en bra dag hittills ♡ Min har varit sådär men helt okej! Skulle ju haft mitt svenskatal idag egentligen, tänkte gått upp vid 7 imorse och gjort klart det men försov mig till 9 så fick stressa till skolan utan frukost. Pappa fick dessutom skjutsa mig, räddare i nöden ♡ Det löste sig men gjorde inte mitt svenskatal. Jag HATAR verkligen att göra saker halvdant, särskilt när det gäller skoluppgifter, och jag kände mig inte alls färdig med talet. Det var inte så långt som man skulle ha det heller... Fick sån himla ångest så jag bad läraren om att få skjuta upp det tills på fredag då andra halvan utav klassen ska hålla sina tal och det var inga problem alls. Vi är många fler på fredag men för mig spelar det ingen roll faktiskt, hellre att jag gör det framför några fler personer och blir nöjd med det än att göra dåligt ifrån mig. Lite tråkigt att skjuta upp det såklart men jag skrev färdigt det innan i skolan så nu måste jag bara finslipa det lite och lära mig hela utantill så gott jag kan så jag slipper kolla så mycket på pappret. Nog om det, inlägget skulle inte handla om mitt svenskatal haha!

Tänkte bara ge er en liten uppdatering som man säger. Efter skolan så satt jag, Emelie och Elina kvar en timma och pluggade, sedan följde jag med Emelie till stan och 5 sinnen där hon skulle fixa sina ögonbryn. Efter det så gick jag in på Gymgrossisten och köpte en questbar och en celsius. Har varit såå sugen på celsius lime i flera dagar nu haha så var tvungen att köpa en!!

Nu har jag precis ätit mellanmål och sitter och kollar på Prison Break. Ska fortsätta med plugget om en liten stund i någon timma till. Har ett tal att göra klart och en redovisning till kommunikationen att göra färdigt som vi har gruppredovisning på imorgon. Senare ska jag och Ebba kanske till Philip och Ville, borde egentligen duscha håret också men gör kanske det nu annars får det bli imorgon.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Prisen break ä en super bra serie. Det ska ju komma ut en säsong 5 nån gång i mars har ja hört å läst. Å den får man ju inte missa! 😉👍
nouw.com/mittlivommig
alicebomberg
alicebomberg,
Ja verkligen!! 😊
nouw.com/alicebomberg
MittLivOmMig
MittLivOmMig,