Ångestfylld

Det är konstigt hur man ena sekunden kan må så bra och vara så sjukt lycklig, och andra sekunden gråter man över allt och inget och vill bara ligga i sängen föralltid. Idag har varit en sån dag, som det sistnämnda alltså. Det vände på EN sekund för mig. Ingenting hände utan det var "bara" ångesten som slog till. Gråten har verkligen suttit i halsen i flera timmar, klumpen i magen vägrar försvinna och tyngden på axlarna blir inte precis lättare att bära... Jag vill bara fly från mig själv och hela den här jobbiga känslan, det är så himla utmattande att känna all den här smärtan på en och samma gång. Utmattande för både kropp och hjärna. Jag vill vara sådär glad som jag var innan ångesten tog upp all plats i mitt liv...

Det enda jag hade behövt idag och ikväll är EN enda person. Denna personen hade kanske inte löst alla mina problem (förmodligen inget förutom ensamheten) men jag hade definitivt känt mig lugnare, tryggare och mindre ångestfylld av denna personens närhet idag och ikväll.
Saknar att somna med ett leende på läpparna, det känns helt ärligt som evigheter sedan sist. Men jag tröstar mig själv med att snart så, snart är det min tur igen. Och då kommer denna ångestklumpen i magen förhoppningsvis att vara ett minne blott. Tills dess, så är det bara att bita ihop och fortsätta kämpa.

Gillar

Kommentarer

fightingforme
fightingforme,
Du är bäst, glöm aldrig det! ❤️
nouw.com/fightingforme
alicebomberg
alicebomberg,