Ännu en fredag

Att det redan är fredag igen är heelt sjukt tycker jag, en vecka går sååå himla fort. Inget mig emot dock, om helgerna nu hade varit lite längre hehe. Men men, snart är det höstlov, ska bli jätteskönt med lite längre ledighet<3
Idag hade jag en jättedålig start på dagen... Hade glömt ställa alarm igår kväll för somnade med mobilen i handen haha så jag vaknade kvart över SJU. Ebba kom in och frågade om jag inte skulle gå upp haha... Brukar alltid gå upp 06:10 på fredagar för att hinna kolla Instagram osv, sminka mig, klä på mig och fixa frukost till mig och Weber. Det har ju blivit en standard att vi äter frukost tillsammans på fredagar eftersom att vi börjar samtidigt. Men det sket sig lite idag hehe!
Tog på mig en skön tröja och yogapants, tog foundation och puder och borstade tänderna sen åkte jag till skolan kvart i åtta så hann PRECIS till skolan till åtta haha! Hade två timmars hål efter första lektionen (som vanligt på fredagar), så istället för att plugga då som jag brukar göra så åkte jag hem och sminkade ögonen (satte på lösögonfransarna) och åt frukost (NOCCO och gröt). Sedan hade jag bilen till skolan! Dagen rullade på bra sen faktiskt. Slutade vid två och sen dess har jag baaaara varit hemma med min sis. Vi har skrattat heeela kvällen, ätit tacos, hämtat pappa och mamma och bara myst. Nu ska jag snart sova för är dödstrött.
Imorgon ska jag äntligen till gymmet igen<3 Puss /A

Gillar

Kommentarer

lol
,
vad var det för parfym du hade köpt för ett tag sen?
mwjjwjqkq
,
Hej! Superbra blogg vart har du köpt sin ur snygga jacka?? Kramar!!
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket! <3 Svarar på din fråga i ett inlägg, kram!
nouw.com/alicebomberg