Ännu en sak att stryka från listan

Äntligen är ett av två svenska-nationella färdigt! Den skriftliga delen hade vi klockan åtta imorse som sagt, jag satt kvar enda till tjugo i tolv så var helt död efteråt. Jag var jättenervös och hade panik imorse för ville verkligen inte göra det men det gick bättre än väntat faktiskt, så himla skönt! Extra skönt är det såklart att stryka det från plugg-listan. Jag är ju en list-person som ni vet, älskar listor och skriver listor om ALLT verkligen. Har alltid massa anteckningar med långa listor på mitt skrivbord (alltså på datorn) om vad jag ska plugga på, vad jag ska träna, vad jag ska blogga om osv. Och nu rök en sak från plugg-listan, GÖTT!! Nu är det bara talet kvar som jag har om exakt en vecka, tänkte börja på det ikväll och försök bli klar i helgen så jag kan öva in det och lära mig det bra för då är det ganska roligt att hålla tal tycker jag!

Efter NP imorse så åt jag lunch i skolan tillsammans med Elina och sedan satt vi kvar i skolan och pluggade till halv fyra ungefär. Åkte då ner till gymmet i city och körde en halvtimma crosstrainer sedan var jag på CX. Försöker att gå på det varje onsdag då My har CXen i city då det är lite extra roligt!

När jag hade tränat klart så kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till min nageltjej i Huskvarna. Gjorde ljusrosa naglar med lite skimmer i och med tre diamanter på varje ringfinger! Är supernöjd som alltid och det är sä skönt att ha långa naglar igen!

Har nu duschat och ätit tacos och ligger i soffan och kollar på Greys Anatomy. Tog en paus från plugget idag då jag har pluggat typ konstant varje sag i fler veckor känns det som... Såå skönt att bara ta det lugnt en kväll mitt i veckan. Ska återgå till TV-tittandet nu, hoppas eran onsdag har varit bra iallafall. Puss /A

​På gymmet, Ebbas hållning är ju snygg haha ;) / Dagens frukost med Elinisen<3

Gillar

Kommentarer