Äntligen - Back to normal!!!

Hej mina små hjärtan! Hoppas att allt är bra med er<3

Mitt internet har legat nere hela morgonen av någon jobbig jävla anledning, därav ingen bloggning... Men nu så funkar det så har fixat lite tidsinställda till er så att ni har något att läsa i helgen, har nämligen fullt upp heeela helgen. Skrev upp mig på att jobba både imorgon och på söndag och båda passen är mellan 7-17 så är ganska upptagen som ni förstår hehe men bloggen kommer inte att bli lidande för det!

Jag gick upp runt 9 imorse och gjorde frukost, det blev gröt toppad med hallon, kokos och pumpafrön, hade såklart även i proteinpulver och inte vilken smak som helst denna gången. Jag köpte nämligen nytt igår och självklart blev det smaken CHOKLAD<3 Det är verkligen min favosmak på proteinpulver, iallafall när det kommer till att ha det i gröt. Hade alltid det innan men inte haft det hemma på en väldigt lång tid nu så har haft vanilj hela tiden och börjar tröttna lite nu...

Men det var iallafall jättegott! Nu har jag som sagt fixat några tidsinställda inlägg åt er, inte så många som jag önskat dock men hinner kanske fixa några fler ikväll eller imorgon kväll. Jag håller även på att lägga upp en video på Youtube men eftersom att mitt internet har varit så struligt så kommer den nog inte komma upp förrens ikväll tyvärr, TIDIGAST :( Måste nämligen rusa nu för ska till stan en snabbis innan jag börjar jobba klockan 13, slutar åtta ikväll och då ska jag direkt till Elin en snabbis för lite mysigt häng i hennes nya lägenhet.

Hoppas att ni får en kanonbra fredag, puss /A

Gillar

Kommentarer