Årets mysigaste månad är här

Hej bloggis, long time no see!

Hoppas att ni mår bra. Äntligen är årets mysigaste månad här ❤️ I söndags var det första advent och som många andra hade även vi adventsmys. Vi (eller Johannes rättare sagt) pyntade lägenheten, klädde julgranen och gjorde det superfint! Jag låg mest i sängen och var bakfull efter jobbets julbord i lördags hehe det var inte jättekul men hade kul på julbordet iallafall så antar att det var värt det. På eftermiddagen så kom mamsen och papsen på lite fika, vi satt och pratade i 3-4 timmar, om resan till Alperna bland annat som vi ska göra (+ min lillasyster) i februari!! Iiihhhh SÅ taggad!! På kvällen i söndags gjorde jag pizza och så kollade vi på Solsidan och julkalendern.

Annars de senaste veckorna så har det inte hänt något superspeciellt. Min syster och jag julbakade en lördag med våra småkusiner, jättemysigt verkligen! Vi har köpt ny tv-bänk också förresten som ni kan se på bilderna här ovan (före- och efter-bild), visst blev det bra? TV-bänken är från IKEA. Det har också hunnit komma liiiite lite snö ute, jättemysigt tycker jag, gör att det blir lite ljusare ute iallafall. Jag gav förresten J en julkalender i söndags som jag själv ordnat och av honom fick jag Rituals julkalender, blev så glad<3

Annars har jag mest tränat, träningen rullar faktiskt på riktigt bra. Försöker ju alltid att träna på morgonen innan jobbet så jag har det gjort när jag slutar och bara kan åka hem och göra andra måsten som typ handla och laga mat. Känner verkligen hur mycket mer energi jag får när jag tränar än när jag inte gör det, blir så mycket gladare också så det känns jättebra.

Ha en fortsatt fin tisdag, puss /A

Gillar

Kommentarer