Augusti

Augusti är slut och nu känns det verkligen som att hösten är här. September kan ju ha riktigt härliga sommardagar men jag börjar bli taggad på hösten, älskar ju hösten! Tycker höstkläder är det snyggaste och skönaste, och så är det ju så mysigt med mörka kvällar, tända ljus och allt det som hör hösten till. Hoppas på många fina soliga höstdagar, kunna sitta ute i solen och äta och fika i jeans och en stickad tröja. Mmm så härligt! Och sen gosa ner sig i soffan under en filt hela kvällen med ett glas rödvin. Fan vad jag ska dricka rödvin, ta igen allt jag inte kunde dricka förra hösten när jag var preggo! Haha skämt åsido, såå gott tycker jag inte att det är. Men ett glas till charkbrickan eller oxfilépastan är inte helt fel. Eftersom att jag är sämst på att blogga så kommer här en summering av augusti:

Augusti bjöd på fleeera soliga dagar, underbart!

Frans blev 4 månader den 29 augusti! Tar alltid månadsbild med denna kaninen och på första månadsbilden är han och kaninen typ lika långa. Tiden går för fort!

En maträtt vi åt var denna räk-wrapen! Recept finns HÄR.

Blev några kvällsdopp hos Maja och Robin!

En av alla gånger vi hälsade på Johannes på jobbet.

En helkväll med familjen hemma hos mamma och pappa<3 Först chark och sen grillat!

Min älskling <3

Inhandlade en drömmig byxdress! Får se om den kommer till användning haha men snygg är den ju iallafall :-)

Massa mys med mamsen och papsen <3

Jag och Johannes var med min syrra och hennes kille i Folkets Park på Uggla, Miss Li och Petter en kväll. Började med drinkar hemma hos oss och slutade inne i stan. En väldigt rolig kväll och det var skönt att bara vara Alice en kväll och inte Mamma Alice. Frans blev bortskämd av sin mormor och morfar hela kvällen!

Mina killar<3

Babysim-premiär för några veckor sen! Och veckan efter när det var Johannes tur att bada. Och en bebis som var lite extra trött, haha sötnosen. Efter babysimmet är han också helt slut så då brukar han sova ett par timmar vilket är skönt!

Enda gången jag passar på att ta selfies nu för tiden är i bilen, och dom gångerna jag väl sminkar mig för det är ju inte varje dag nu när jag är mammaledig..

Påväg ut på en av alla barnvagnspromenader. Underbart att gå i linne och cykelbyxor!

Nu säger jag hejdå till sommaren och hej till underbara hösten<3

Gillar