Avslöjar en rolig grej inför sommaren

Hej underbara niiii<3!! Fått en bra start på veckan? Min dag har varit såå himla bra faktiskt, hade endast två lektioner så jag slutade redan vid halv ett. Åkte då hem och kollade lite youtube-videos och sov en timma för var såå trött. Älskar att ta en powernap efter skolan, längesen jag gjorde det faktiskt!
Åkte sedan till IKEA på Torsvik, gissa vem som har fått ännu ett jobb??? JAAAAG<3 Var på intervju där förra torsdagen tror jag? Sedan så ringde de i tisdags/onsdags och sa att jag fick jobbet!!! Det trodde jag aldrig faktiskt för intervjun gick såå dåligt verkligen... Blev därför såklart superglad när de ringde! Än så länge är det timanställning fram till sommaren sedan är det även sex veckor i sommar på heltid och skift. Jag hoppas dock att jag får fortsätta där även efter de här sex veckorna så att jag verkligen har ett ordentligt jobb efter studenten. Men vi får se. Är jätteglad för detta nu iallafall! Så jag skrev på kontrakt där idag och fick mina arbetskläder samt bokade truckutbildning. Jättebra och framför allt smidigt att man får det av dom!

Direkt efter att jag varit på IKEA så åkte jag till gymmet där jag körde rygg, mage och 30 minuter på crosstrainern. Var död efter som vanligt men det var så himla skönt också såklart. När jag kom hem så åt jag middag och duschade sedan har jag suttit med plugget och även kollat lite nagel-inspiration på google haha, är SÅ taggad på att få nya, fina, långa och fräscha naglar så ska ta och boka tid snart tänkte jag! Ska fortsätta med plugget en stund till nu innan jag lägger mig i sängen. Puss /A

​Jacka - Missäy, väska - Scorett, yogapants - Victoria's Secret, basic tröja - Lager 157

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Hur kan du få så många jobb? Jag har sökt till massor men ingen har ens hört av sig..
Linn
,
Hur kan du få så många jobb?
alicebomberg
alicebomberg,
Svarar i ett inlägg!! 😊
nouw.com/alicebomberg