Avslöjar nyheten jag skrev om för någon vecka sedan

Minns ni DETTA inlägget där jag skrev att jag hade en rolig nyhet att berätta? Glömde ju helt bort att berätta sen vad det var. Har skrivit lite smått om det i bloggen nu det senaste bara! Det var några av er som trodde att det hade något med bloggen att göra men det är det faktiskt inte! Meeeen jag har fått nytt jobb! Eller nytt och nytt, men ett till. Som många av er säkert vet har jag jobbat på Hemmakväll (eller Go Banana som det heter nu) i Huskvarna sedan i juni, har trivts bra där och framför allt så har jag haft världens bästa jobbarkompisar. Kajsa jobbar ju där (eller hon slutade nu veckan...) och det är tack vare att jag började jobba där som vi idag är så bra vänner som vi är. Dock har jag nu inte fått så mycket tider där och har känt att jag vill variera jobblivet lite.

En dag när jag gick in på arbetsförmedlingens hemsida (gör det lite då och då) så såg jag att Shooters sökte en servitris så jag skickade in ansökan dit sent en onsdagskväll och sedan ringde de dagen efter och så åkte jag dit samma dag på en liten intervju. Fick även lite information om vad de letade efter, vad man gör som servitris där osv. Sedan ringde de några dagar senare och frågade hur jag tyckte jobbet verkade osv och jag tyckte det verkade vara ett jätteroligt jobb, så de "då kör vi!" och så var det inte mer med det kan man väl säga. Blev jätteglad verkligen! Var inte inställd på att få jobbet då de sökte 2 stycken och 7 sökte. Tänkte att de andra säkert har mer erfarenhet och kanske utbildning än mig, men tydligen så fastnade de för mig vilket självklart jag blev glad och stolt över!!

För er som inte vet vad Shooters är så är det ungefär som O'Learys här i Jönköping, en sportbar alltså. Det ligger jämte Pitchers, mittemot Saluhall. Förutom två barer och god mat så har de även nio biljardbord vilket drar dit sjukt mycket folk. Tycker ni ska gå dit någon gång om ni aldrig varit där! På vardagarna är det 18-årsgräns tror jag hehe och på fredagar/lördagar är det 20-årsgräns med undantag om man kommer dit med sina föräldrar då såklart.

Tråkig bild från Google...

Gillar

Kommentarer