B-day brunch

Äntligen!! Det har inte gått att överföra bilderna till mobilen på hela dagen så har inte kunnat redigera dom men nu äntligen kan jag blogga. Här nedan kommer bilder på brunchen som jag gjorde idag till mig och Weber för att fira hennes 19-årsdag lite!! Snart är det min tur att fylla år också, om drygt en månad, längtar lite extra mycket denna gången för firar min födelsedag utomlands detta året!
Iallafall så var brunchen PERFEKT verkligen. Vi åt avokadomackor, vaniljyoghurt med crünchy, frukt och bär och så drack vi juice och i mina fina vinglas från Carolina Gynning hade vi världens godaste smoothie<3 Vi satt och pratade i drygt fyra timmar innan hon åkte hem igen, vilade då i en timma ungefär i hopp om att huvudvärken skulle försvinna men det gick inte så bra... Skjutsade min syster till jobbet innan jag åkte hem igen. Lagade sen lunch, det blev lax och ris! Sedan hoppade jag in i duschen direkt och pluggade även lite men gav upp ganska fort... Nu ikväll har jag ätit lite kvällsmat med Ebba och Philip och ska nu försöka sova.
Imorgon är det skola igen och det känns verkligen INTE kul... Mitt allra sista (gymnasie)lov har passerat och jag har mer söndagsångest än någonsin. Det positiva är iallafall att jag får träffa alla underbara klassisar igen<3
Är dödstrött nu så ska sova, men hoppas att ni har haft en underbar söndag så hörs vi mer imorgon. Puss /A

Gillar

Kommentarer