Bästa (!!!) fredagen på länge

Heeeeej fina ni<3 (ni som är vakna, godmorgon till er som läser det på morgonen hihi)

Jag är hemkommen från första jobbkvällen på Shooters på läääänge, inte jobbat där sen innan Mexiko... Det var riktigt kul att jobba igen faktiskt trots att det var 16-01, älskar att jobba där och börjar inte förrens fem imorgon så har inget emot att sluta så sent faktiskt!

Innan jag jobbade så fixade jag mina fransar, som blev sååå fina. Alltså är SÅ nöjd denna gången verkligen, de blev så himla snygga. Går och speglar mig hela tiden typ för är så himla nöjd haha :) OCH VET NI vad som hände innan jag åkte o och fixade fransarna?!?! Weber kom hem<333!!!!! Alltså min lycka när det knackade på dörren och hon stod där!!!! Har inte träffat henne sen i juli då vi sa hejdå eftersom att hon åkte till Australien, visste att hon skulle komma hem nu någon gång men inte vilket datum. Blev SÅ förvånad och trodde verkligen att jag drömde när hon stod i min hall, det var såå himla skönt att se henne. Maja kom även förbi jobbet ikväll med Ellen och grabbarna och henne har jag inte träffat på huuur länge som helst så det var jättekul att träffa henne med.

Innan jag började jobba idag var jag förresten med Tea en kort stund, vi åkte hem till henne och åt jättegott mellanmål och sedan hämtade vi ut ett paket åt henne innan jag åkte till jobbet. Nu sitter jag hemma i min säng och väntar på att Jonte ska komma då han ska sova här inatt, vi ska nog träna tillsammans imorgon innan vi åker till jobbet igen men vi får se imorgon hur det blir :)

Hoppas att ni har haft en jättebra fredag, puss /A

Mellanmålet jag och Tea åt<3 Om ni inte har provat kokoschips innan är det ett stort tips, dom var jättegoda!!

Gillar

Kommentarer