Benfredag

Update om igår: Tränade rygg och biceps innan skolan vilket gick PERF. Följ mig på instagram: fitness_alice om ni vill se mer tränings- och matbilder samt videos!
Sedan hade jag bara en lektion innan jag tog hand om Elina som hade trillat av cykeln haha:/
På eftermiddagen var jag på jobbet i flera timmar för att intervjua min chef och sedan pratade vi massor!! Var hemma runt sex eller något tror jag och då kom Weber till mig. Såå längesen vi träffades (utom när vi ses lite snabbt i skolan) så det var jättemysigt<3 Vi drack smoothie och låg i min säng och pratade i några timmar innan hon gick hem igen och då däckade jag direkt!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet där jag körde ben och rumpa, det gick superbra faktiskt!! Alltid skönt att börja sin morgon med ett tungt benpass, efteråt är det skönt iallafall haha! Känns som att jag börjar komma igång med mina morgonrutiner igen vilket också är jätteskönt såklart. Tycker det är bra att ha träningen gjord på morgonen, dels så kan man träna något annat på eftermiddagen om man skulle vilja det men framför allt så är det skönt att kunna ha tid för annat efter skolan. Till exempel plugga, jobba, träffa vänner, umgås med familjen eller bara ligga i sängen och dega!! Tips till er som har sovmorgon: gå upp tidigare och träna. Känns inte så kul när alarmet ringer och det regnar utanför fönstret (denna årstiden) och täcket är det skönaste i världen MEN det är verkligen värt det efteråt. Och man måste ändå gå upp förr eller senare ju ;)
Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen innan jag äter frukost (gör alltid det efter morgonträningarna om jag inte är dödshungrig när jag vaknar). Sedan ska jag gå ner på stan en snabbis bara för att köpa nya lösögonfransar innan jag åker till skolan för EN lektion<3
I eftermiddag ska jag vara med Jeaqline och ikväll ska jag på middag! Låter som en perfekt fredag i mina öron. Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer