BENPASS 07:00

Godmorgon älsklingar ♡ Är uppe tidigt idag igen för ännu ett morgonpass på gymmet och även inatt sov jag alldeles för lite och idag var det inte lika lätt att komma upp ur sängen, dock skyller jag på mobilen lite haha. Hade lägsta volymen på ljudet nämligen (vilket är mitt fel i och för sig) och vaknade inte vid 06 när första alarmet ringde utan vid fem i halv sju och då hade alarmet ringt en stund haha, aja tur att jag vaknade iallafall! Ställde ju alarmet mycket tidigare än vad jag egentligen behövde med så behövde inte stressa trots allt.
Tänkte gått till Atlantis och tränat där först men det var himla kallt ute så jag gick till NW City som ligger med fem minuters gångavstånd hemifrån mig. Väl framme på gymmet bestämde jag mig för att köra ben och det är inte det lättaste när det klockan bara är sju på morgonen, men lätt ska det aldrig vara så jag kämpade på som sjutton - hungrig och med ben som inte hade vaknat än.
Passet gick iallafall jättebra, körde dessa övningar:

Squats i smithmaskinen
Utfallsgång med hantlar
Kick back i cable + side kick i cable (superset)
Raka marklyft med hantlar
Liggande bencurl

Som ni ser så var det fokus på rumpan och efter de övningarna var jag heeelt slut och mina ben skakade men det var riktigt kul och hur gött som helst!
Stretchade även efteråt vilket jag brukar glömma men det är alltid skönt att göra det tycker jag så försöker att stretcha i 5-10 minuter efter varje pass ungefär då det är väldigt bra att göra det när man har tränat.

Sitter nu hemma vid datorn och har precis ätit denna goda frukosten, min älskade standardgröt ♡ Har inte ätit den på flera månader för tröttnade på den ett litet tag men nu har jag känt ett litet sug efter den och det är extra gott efter att man har tränat så tänkte försöka börja äta den varje morgon nu igen. Dock har jag fått väldigt dålig matlust på morgonen, älskade frukost innan men får knappt i mig något alls nu för tiden... Men jag försöker tvinga mig i det iallafall eftersom att det är viktigaste målet på dagen. Nu ska jag läsa lite bloggar och bara chilla en stund och fixa min matlåda med innan jag ska gå till jobbet! Ha en bra onsdag, puss /A

Gillar

Kommentarer

hugav
,
du är så duktig min kämpe ❤️❤️
abc123
,
Vart jobbar du? 😊
e-engstrom99,
Härligt pass! 😊
engstromemma.devote.se
emma.johansson
,
Har du förslag på någon bra podcast? 😊