Blev lite ändrade planer

Godmorgon hjärtan<3 Min morgon blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Igår kväll tänkte jag att jag skulle gå till Atlantis nu på morgonen och springa en halvtimma på bandet och sedan köra en halvtimma på trappmaskinen. Ställde därför alarmet på 06:45 men låg kvar i sängen en TIMMA extra imorse (!!!) och fick därför tänka om lite. Jag hade kunnat tjura ihop och strunta i att träna men det hade jag inte tjänat ett dugg på och hade bara mätt sämre av det sen när jag skulle upp till skolan. Så det var därför inget alternativ! (Det är ju egentligen aldrig något alternativ men ibland blir det lätt så för mig för det är inte alltid lätt att tänka positivt.)

Men jag gick upp tjugo i åtta och gjorde mig iordning för gymmet sedan gick jag till city och tränade rygg där istället. Det är närmare för mig till city än Atlantis så där sparade jag lite tid och rygg kan jag köra på 30 min om jag vill så det var bättre.

Jag körde lats drag, lats drag bak-och-fram, korstyggsmaskinen, rodd i cable och hantelrodd! Det gick jättebra faktiskt, har en ny spellista med och då blir det såklart lite roligare. Ska länka den här men har några fler lätar som jag vill lägga till!

Nu kom jag precis till skolan, har ätit PRO-pud och en proteinbar till frukost. Väntar på att engrlskan ska börja, hoppas på att det blir en bra dag men det känns så! Vi hörs senare, puss /A

Gillar

Kommentarer