BLOGGUTMANING

utmaningen börjar ju imorgon så jag tänkte att jag lägger upp detta igen så alla kan läsa igenom det så man inte missar några regler eller så! så ni som är med - läs igenom detta en gång till!
jag och elina har en gemensam bloggutmaning, som vi vill ha med er läsare i! desto fler, desto roligare och bättre. utmaningen börjar den 1a september och håller på månaden ut.

reglerna är enkla och det enda ni behöver tänka på är att under månaden får ni INTE:
* äta godis, chips, kakor eller sånt "snacks"
* inte läsk, inte snabbmat så som pizza osv
ni får anpassa er efter hur långt ni själva kommit med er träning. om ni aldrig testat på att leva nyttigt innan så ska ni självklart inte ha FÖR höga krav på er själva. om ni brukar hålla kosten i vanliga fall så kan ni även ta bort saker som glutenprodukter, pasta, bröd.. även såser, oboy, ja ni fattar.
* försök även få in lite träningspass utöver vad ni hinner. om målet är att gå ner i vikt – få in morgonpws, löpträna lite mer, stå på crossen 20minuter mer än vad ni brukar osv... men glöm inte att veva in styrketräningen med lägre vikter och många repetioner. cirkelträning är ett stort tips. om ni vill bygga och gå upp i vikt fokuserar ni på det. anpassa det efter era egna mål och förutsättningar helt enkelt!

(vi svarar väldigt gärna på mejl om ni vill ha hjälp med hur ni ska träna eller äta. huvudsaken är att ni får så bra resultat som möjligt på er träning. det blir både vi och ni själva glada av)

lite syftet med utmaningen är att ni ska bli peppade och motiverade till att fortsätta kämpa även efter denna utmaningen. det är alltid första månaden som är tuffast så därför har vi valt att göra en utmaning där vi kan peppa varandra och hjälpas åt när det är som jobbigast! vi kan lova att det kommer bli enklare efter den första månaden!

* under hela månaden FÅR ni ha två cheat days där ni får unna er något (till det som ni räknar som måttlig mängd) typ lite godis, mc mat eller vad som – det ni är sugna på!

TVEKA inte utan gå med i utmaningen nu!! det kanske är början på en förändring av ert liv. det är ingen idé att vänta..Inget kommer hända om du inte själv bestämmer dig för att göra något åt det NU

vi lottar även ut fina priser för att motivera er ännu mer!
det är mycket större chans att vinna tävlingen om man på något sätt visar någon av oss att man engagerat sig. det kan räcka med att mejla en bild på en nyttig frukost, en bild från morgonpwn eller efter en svettig legday. bilden måste alltså inte vara på dig själv om du inte vill! ni kan även instagramma och tagga våra fitnesskontoninsta eller vad som helst. desto mer engagemang ni visar desto större chans helt enkelt. i slutet av månaden lägger vi upp bilder som ni alla mejlat och instagrammat. om det är någon bild ni inte vill att vi ska posta på våra bloggar är det bara att säga till så gör vi självklart inte det.
tillsammans kommer vi alltså motivera, tagga och peppa varandra, hur kul?!

VINSTER
1:a pris / en valfri färg på shaker och två valfria smaker från deras portionspåsar med proteinpulver
2:a pris / en valfri färg på shaker

våra fitnesskonton: fitness_alice och elinasfitspo

våra mejladresser: alicebomberg@hotmail.com och elinafront@hotmail.com


för att visa att du är med i utmaningen är det bara att mejla antingen mig eller alice!

kom igen, NU KÖR VI!!

Gillar

Kommentarer