Början på sista skolåret

Idag har första dagen på sista skolåret. Det känns jättekonstigt och jag vet att jag har skrivit det tusen gånger innan men det är både spännande och skrämmande för det är inte ens 300 dagar kvar till studenten och då börjar vuxenlivet? Är rädd men samtidigt längtar jag sååå mycket!!!

Detta hade jag iallafall på mig idag, toppen är från BIK BOK som sagt, kjolen är från H&M och skorna är min systers Johnny Bulls!

Vi var i skolan från 10 till 12 bara för lite information om imorgon då vi har klassens dag samt allmänt om tredje och sista året. Efter det åkte jag hem och solade, somnade en liten stund vilket var sååå skönt! När min syster kom hem pratade vi ikapp massor vilket var supermysigt<3 Körde sedan ett riktigt svettigt ben-/ och rumppass på NW City, träffade Clara och Linnea med så pratade en stund med dom. Sedan handlade jag inför mina matlådor jag ska göra imorgon och ikväll har jag högt med Weber. Vi kollade på en film som heter The Call och den var jääättebra, den var obehaglig så skulle inte vilja se den själv jag som är så himla rädd av mig haha! Men hur spännande som helst så den tycker jag ni ska se! Nu ska vi snart sova och imorgon är det som sagt klassdag som står på schemat. En väldigt slapp dag för oss men när vi väl har slutat har jag en del saker att fixa. Kommer avsluta kvällen med en jättesaknad vän. Mer om det då! Natti /A

Gillar

Kommentarer