Bra avslut på 2015

Hej finisar och GOTT NYTT ÅR till er ♡ Jag hade verkligen en toppenbra kväll igår! Var ganska upptagen hela dagen med och därav blev det inget bloggande.
På kvällen iallafall så åt jag och Sophie en jättegod middag hemma hos mig med mina föräldrar vilket var jättetrevligt. Sedan fick vi skjuts till Therese där massa goa tjejer var som vi förfestade tillsammans med. Hade jätteroligt och som vanligt så är oftast förfesten roligare än själva festen i sig haha!! Sedan vid halv tio ungefär så hämtade Oscar mig, Moa och Natalie och körde oss till Tenhult där vi skulle fira in det nya året med alla grabbarna och massa andra goa tjejer! Hade en jätterolig kväll och var bara SÅ himla GLAD hela kvällen. Fick verkligen ett fantastiskt avslut på 2015 och en perfekt start på 2016. Nu säger jag bara: 2016, du är MER än välkommet. I'm readyyyy! Det kan BARA bli bättre än 2015.

Vill även tacka alla ER som har läst min blogg detta året och gett mig så söta kommentarer<3 Hoppas att ni fortsätter följa mig även detta året! Massa pussar och kramar till er!

Gillar

Kommentarer