Breakfast in bed

​Godmorgon finisar! Hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit huur gott som helst. Somnade runt halv tre inatt och så sov jag till elva idag, så himla skönt!

Har precis ätit frukost, den blev väldigt lik gårdagens frukost (som det kommer bilder på sen för er som är intresserade) men gud vad gott det var! Äggröra, bacon, ananas och ett glas mjölk. Hatade bacon innan och jag fattar inte hur jag kunde göra det, något utav det bästa som finns ju. Inte så nyttigt dock haha! Satt i sängen och åt, hatar egentligen det men tycker det är så tråkigt att sitta och äta själv vid köksbordet på lediga dagar när man vill äta läääänge. Jag kollade på ett avsnitt utav Sons of Anarchy sålänge också, någon utav er som har sett eller kollar på det nu? Har bara sett några avsnitt själv nämligen :)

Ska städa iordning lite i mitt rum nu och sminka mig lite (kan ju tyvärr inte gå utanför dörren utan sminka som ni vet...) sedan sätta mig med plugget. I eftermiddag ska jag till gymmet innan jag hämtar Ebba på jobbet och även Emelie. Vi ska handla lite och sedan blir det tacos framför den nya Beck-filmen som kommer ut ikväll!!! Tror det är den sista ever? :( Blir en lugn och skön lördagkväll för min del iallafall, klagar verkligen inte!

Vad har ni för planer?

Gillar

Kommentarer