BRÖST OCH TRICEPS MED PAPPA

Heeej finisar! Äntligen ligger jag i sängen, jag är helt slut i HELA kroppen verkligen. Trots att jag inte gjort mer än att övningsköra och plugga idag så är jag hur trött som helst... Det ska bli så skönt att sova snart! Men först ska jag kolla lite Vampire Diaries och dricka te.
Körde bröst och triceps med pappa innan och det gick bra förutom att under första övningen så fick jag jätteont i huvudet, det kändes verkligen som det skulle sprängas och hela huvudet ilade. Usch det var jätteobehagligt... Men jag kämpade på iallafall och efteråt körde vi 15 minuter på crossen sedan var vi båda helt döda men det är så det ska vara när man tränar tycker jag! När vi kom hem så åt hela familjen middag tillsammans och det blev lax och potatis med en jättegod kvargsås. Var och hämtade ut min paket från Fitnessguru innan med förresten när jag övningskörde! Hade beställt proteinpulver med smaken hallon och vit choklad och aminosyror med päronsmak. Provade båda idag och ÄLSKAR dom! Båda var jättegoda verkligen!

Ett tips till er som ska beställa nytt är att beställa på Fitnessguru! Tycker deras pulver är goda och det är bra priser med samt att de har oändligt många smaker att välja på så prova det om ni inte gjort det!
Nu ska jag fortsätta kolla Tvd och sen sova! Puss

Gillar

Kommentarer