Busyyyy

Hej finisar! Har ni haft en bra dag? Min har inte varit så himla händelserik men den har varit väldigt bra ändå.

Jag gick upp runt halv sju imorse för att kunna åka med pappa in till gymmet, skönt att slippa ta bussen och tycker det är såå skönt att få skjuts och slippa köra själv<3 Först solade jag och sedan körde jag några snabba rumpövningar innan jag var tvungen att duscha och göra mig iordning, samt äta frukost! Sedan jobbade jag nio till fem och då kom Moa så körde vi lite kondition tillsammans, jag körde intervaller på löpbandet!

Halv sju så gick jag och Tea på CX och efter det åkte vi hem till henne och åt en mysig kvällsmat och satt och snackade i flera timmar. Så himla skönt att prata av sig ibland!

Nu ligger jag hemma i min säng och ska alldeles strax sova för imorgon är klockan ställd på 06:30 igen... Är ledig imorgon men ska först träna med min PT, sedan gå till kiropraktorn och sedan fixa naglarna. På eftermiddagen ska jag bara ligga hemma och inte göra ett skit och det ska bli så himla skönt! Välbehövligt innan en jobbhelg med... Men nu ska jag först försöka få lite sömn så vi hörs mer imorgon. Puss /A

Har ni smakat den nya noccon?! Den är sååå god<3!!

Gillar

Kommentarer