BY HANNAH & AMANDA

Alltså ser ni vilken mysig tisdagskväll jag och Victoria har haft eller?! Hon kom till mig vid halv nio ikväll och då hade jag dukat upp detta ute på balkongen och det var sååå gott och mysigt! Vinet fick jag i 18-årspresent av några utav tjejerna och det var finare än det smakade haha men roligt att prova iallafall och jag har lovat mig själv att jag ska lära mig dricka vin i sommar. Har iallafall haft mysigaste kvällen på länge med min BFF och granne<3

Annars idag så hade jag bara två "lektioner", vi fick reda på våra betyg i de ämnena och sedan hade jag mitt svenskatal också, SÅ skönt att bli av med det! Ett plus är också att det gick över förväntan vilket jag såklart är glad och lättad över. Direkt efter skolan som slutade halv ett så åkte jag till farmor och farfar i Bankeryd, dock var bara farmor hemma men hade planerat lunch och kvalitetstid med endast henne då farfar var iväg och golfade! Var där enda till halv sex och då åkte jag och handlade och städade lite på balkongen bara inför kvällen, som blev superlyckad. Det krävs inte mycket för en mysig, enkel tisdagskväll, med bra sällskap blir det ALLTID bra oavsett vad tycker jag<3

Ligger nu i sängen och lyssnar på musik men ska alldeles strax sova. Imorgon ska jag (försöka!!!) gå upp runt åttatiden för att träna innan "skolan" (vi ska servera treorna bara på deras typ studentlunch eller vad det nu är hehe), MEN har blivit så himla morgontrött... Antagligen så är det som Weber sa att jag inte har morgonrutinerna inne igen som jag hade innan förkylningen aka stressigaste veckorna ever, men det är ju skitjobbigt. Jag har alltid kunnat gå upp kl 06:30 och 07:50 DIREKT när alarmet ringt utan att snooza, men nu orkar jag inte ens gå upp klockan nio efter tio timmars sömn???

Är kanske inte tröttare än vanligt förresten, men jag VILL liksom inte gå upp på morgonen utan vill mycket hellre ligga kvar i sängen heeela dagen! Har ingen motivation till något typ vilket jag tycker är så otroligt jobbigt. Ska dock försöka få lite ändring på de vanorna nu, vissa tycker det är extra svårt att få in tränings- och matvanor osv på sommarlovet men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Jag brukar faktiskt kunna hålla min rutiner lika bra på sommarlovet som på vinterhalvåret, vi får väl se om det blir likadant även detta året!

Ne nu ska jag ta och försöka sova så jag kaanske orkar gå upp och träna imorgon. Förhoppningsvis blir det två gympass men kan också bli noll haha, det återstår att se helt enkelt! Har ni några tips för hur man kan göra morgonträningen enklare så får ni jättegärna tips i kommentarsfältet så gör jag eventuellt ett litet blogginlägg om det!

Natti, puss /A

Gillar

Kommentarer