Checklista inför bal och student

Om TRE (!!!!) veckor tar JAG studenten (?!?!), sjuuukt!! Har lite grejer kvar att fixa innan den dagen och även innan balen, som är tre dagar innan studenten. Tänkte visa er min lilla check-lista! Det kan ju även bli som ett litet tips för er andra som ska gå balen/tar studenten nu i år och vill få lite bättre koll! :)

Checklista inför balen:

Smink - Vem som ska göra det + hur jag ska ha det. Tror det blir något väldigt enkelt, vet inte ens om jag ska ha sotade ögon men lite blir det nog!

Hår - Likadant här! Är SÅ osäker på om jag ska ha uppsatt eller nersläppt... Men antingen en låg tofs med lite lockar längst ner eller en vattenfallsfläta och så lockigt.

Skor - Trooor jag vet vilka jag ska ha, det är ett par ballerina som jag redan har MEN som är borta hehe, lite surt att köpa nya...

Smycken - Den punkten är jag ganska kost på!! Ska ha en svart klänning, svarta skor och en svart clutch. Hade velat ha guldsmycken men min clutch är lite silvrig så får nog bli silversmycken...

Naglar - Var och när jag ska göra dom och även HUR jag ska ha dom. Funderar på svarta...? Men vill inte ha svarta naglar på balen så får se hur det blir med det...

Fransar - Detta gäller även inför studenten! Jag använder lösögonfransar från Depend/Ardell varje dag men ska göra fransförlängning inför dessa tillfällen då det är smidigare och snyggare såklart! Tror jag vet VEM jag ska gå till men har inte bokat tid för det ännu...

Klänning - Själva BALklänningen har jag ju fixat men vill byta om till kvällen sen och ha någon "festligare" klänning! Hittade tre på Nelly:

Funderar att köpa någon av de här tre och ha på balkvällen. ÄLSKAR den i mitten!! Klicka på bilderna för att komma direkt till länken :)

Checklista inför studenten:

Klänning till kvällen - Har bara en än så länge och den är till dagen, alltså champagnefrukosten + utspringet + flaket + mottagningen men behöver köpa en att ha på studentfesten på kvällen med.

Skor - Jag fixade utspringningsskor häromdagen (tror att jag nämnde det?) men vet inte om jag vill ha samma på kvällen eller om jag vill ha några finare då

Hår - Jag tror att jag bara ska locka det och så ha utsläppt för det trivs jag bäst i men är inte helt hundra, kanske vill ha platt men lär bli platt för det känns lite finare och festligare!

Smycken - Ni som har tagit studenten eller ska det nu: hur gjorde/gör ni med smycken på studenten? Hade ni mycket eller enkelt? Jag funderar på mina Marc Jacobs-örhängen och ett enkelt silverarmband bara!

Naglar - Var och när jag ska göra dom samt HUR jag ska ha dom. Förmodligen så lär jag ha samma som till balen men målar nog om dom till någon nude-färg!

Champagne - Jag är en sådan person som tyvärr inte har lärt mig dricka varken champagne eller vin än... Så om någon har tips på JÄTTEgod champagne, skriv det!!!

Inbjudningar - Jag har köpt + skrivit + klistrat igen kuverten men precis när jag gjorde det så upptäckte jag att jag glömde skriva tid (alltså när man ska komma till min mottagning) och har inte tagit tag i att ändra det än...


Det var allt jag hade än sålänge men kommer säkert på fler saker haha, kommentera gärna om ni har tips på andra saker som ska fixas innan balen och studenten.

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Vart och hos vem gör du dina fransar? Hur mycket kostar det??