Condeco-frukost med mitt hjärta

Hej finisar!! Godmorgon, till vissa av er kanske? ;)

Hoppas att ni mår bra idag! Jag mår kanon, har träningsvärk i både ryggen, benen och brösten haha! Sjukt gött om ni frågar mig och jag är ändå supertaggad på vad dagens kurs har att erbjuda.

Jag jobbade bara sex timmar igår för fick sluta klockan tolv istället för ett. Jag träffade André, hans bror och några kompisar utanför jobbet när jag slutat så stod och snackade med dom en stund och sedan åkte vi till MAX och käkade<3 Var hemma runt två eller något tror jag och somnade ganska direkt.

Idag gick jag upp ganska tidigt, redan efter åtta ringde klockan och då gjorde jag mig iordning innan jag åkte ner till stan. Mötte Elina på Condeco där vi åt deras frukost-buffé, det var såå längesen och trots att jag åt på MAX inatt så var jag jättehungrig när jag vaknade så det passade perfekt!

Vi har suttit här några timmar nu men ska strax åka till crossfiten tillsammans. Efter det är det raka vägen till gymmet och duscha och sedan provjobba som gäller och ikväll ska jag fika med Emma! En ganska fullspäckad söndag för min del som ni hör :) Don't mind tho!

Hoppas att ni får en superbra söndag så hörs vi ikväll, puss /A

Gillar

Kommentarer

locolife
locolife,
Åh så gott det ser ut. En riktig söndags frukost
nouw.com/locolife
alicebomberg
alicebomberg,
Ja perfekt verkligen!!
nouw.com/alicebomberg
emmajjohanssson
emmajjohanssson,
Men åh så gott!
nouw.com/emmajjohanssson
alicebomberg
alicebomberg,
Ja verkligen!!!
nouw.com/alicebomberg
Nettan
Nettan,