Crossfit för första gången

Hej finisar!!

Gud vad bra jag mår idag! Det gick jättebra att jobba igår men var väldigt trött när jag vaknade idag för jag somnade inte förrens halv tre inatt för skjutsade hem lite folk efter jobbet.

Gick iallafall upp runt tio idag, sminkade mig lite snabbt innan jag åkte till Anders för pannkaksfrulle som han tvingade sin mamma (min fransteknolog<3) att göra till oss inatt haha! Det var såå gott!

Åkte sedan direkt till Philip där jag bara bytte om och sedan åkte jag raka vägen till crossfiten. Det var första gången för mig! Var där mellan 12-14:30 då det var en introduktionskurs, ska även dit samma tid imorgon! Det var något utav det bästa jag gjort, så sjukt effektiv, jobbig och rolig träning. Det är något jag absolut kommer att börja med, tips till er som gillar träning och verkligen vill få bra resultat!!

Kom hem för ett tag sedan, har duschat och ätit. Skulle börjat jobba nu vid fem egentligen men fick börja klockan 18 istället så nu ska jag vila en liten stund innan jag gör mig redo för jobb! Hoppas att ni får en kanondag så hörs vi imorgon.

Dagens outfit kommer förresten upp imorgon :) Har fullt upp imorgon så eventuellt blir det ingen bloggning förrens kvällen men tror att ni klarar er ;) Puss /A

Gillar

Kommentarer