Dagens status - Panikångest och tatuering

- Jag skulle verkligen behöva gå på ansiktsbehandling, vill få bort mina pormaskar och även mina små "pluppar" som jag har på hakan. Det är inga finnar utan mer som små utåtagerande prickar som verkligen aldrig vill försvinna: De syns inte jättemycket men stör mig otroligt mycket på dom! Är det någon som har tips på någon bra salong här i Jönköping får ni gärna komma med tips! :)

- På måndag ska jag äntligen till 5 sinnen och fixa mina ögonbryn. Det blir färgning, vaxning och plockning precis som vanligt när jag fixar dom där. Det var längesen jag gjorde det dock men nu har jag sparat ut dom väldigt mycket så att de går att formas bättre! Kan försöka ta före- och efterbilder om ni skulle vilja se.

- Inatt så fick jag ännu en panikångestattack, det var min andra på lite drygt en vecka. Det var verkligen jätte-obehagligt, inte riktigt så "illa" som förra gången men blev ändå väldigt rädd. Jag grät inte alls så mycket som förra gången men hade ändå svårt att andas och fick liksom panik helt enkelt... Inte kul alls! Är det någon av er som har "erfarenheter" utav detta? Vill ni dela med er så går det alltid att kommentera anonymt.

- Ikväll var tanken att jag och Elin skulle på bio men det får bli imorgon istället, dels för att jag är så sjukt trött och även lite nere efter natten. Sov inte så jättebra som ni kan förstå och har fortfarande en klump i magen.

- Jag har helt glömt bort att berätta för er att jag har bokat tatueringstid!!! Jag och Wendela bokade tid på Brimstone Alley som ligger på Torpa. Pappa tatuerade sig där för några år sedan och de är verkligen så himla grymma! Vad jag ska göra får ni se när det är gjort och det är om en månad ungefär iallafall! Längtar hur mycket som helst verkligen, kommer bli superbra.

Har glömt att visa mina naglar som jag gjorde på Modern Nails i måndags men här ser ni dom! Blev fransk ombre som förra gången men med lite glitter också, lika nöjd som alltid. Jag brukar göra mina naglar hos Saga där och tycker hon är jätteduktig, vet att Nin och David ä grymma med!! Litet tips till er som vinn ha nya fräscha naglar :)

Gillar

Kommentarer

E
,
Jag har själv haft panikångest under flera års tid, och det är verkligen extremt obehagligt... Så jag förstår precis hur du känner. Grejen är att det är ganska vanligt att man får en/ett par panikattacker vid något enstaka tillfälle, så med tanke på att du "bara" har fått två panikångestattacker hittills behöver det inte nödvändigtvis betyda att du lider av paniksyndrom.

Tyvärr har jag inga riktigt bra tips på vad du kan göra. När jag väl får en panikångestattack brukar jag försöka fokusera på andningen och att dra långa, djupa andetag men det är helt klart lättare sagt än gjort. Sen tycker jag att det skönt att slippa vara ensam i panikångesten, så jag går oftast till mamma (haha <3) när jag känner att en attack är på väg. Prata med dina föräldrar, din syster, dina vänner osv, de kommer säkert att förstå och hjälpa dig när du behöver det.

Om du fortsätter att få panikångest kan du gå till ungdomsmottagningen och få hjälp där. Känns det jobbigt så ta med dig en kompis, familjemedlem eller nån annan du litar på. Jag har också haft hjälp av boken "Ingen panik", stort tips!!

Har du frågor eller vill prata mer så får du jättegärna mejla mig. Stor kram, och ta hand om dig!!
Emma
,
amanda skin & care är bra!! liten salong som ligger några affärer bort från jeansshopen och once 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket, kram!!
nouw.com/alicebomberg
Thilda,
Jag skrev ett inlägg om min ångest på min blogg. Jag har haft det i flera år och vet exakt hur det är. Gå in och kolla om du vill! Det är under kategorin "personligt". Kram 😊)
www.thildaisaksson.blogg.se
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket, får ta och läsa det!! Stor kram 😊
nouw.com/alicebomberg
tovaherrlinn
tovaherrlinn,
Har haft stora problem med både panikångest & själskadebettende. Vet exakt vad du går igenom, finns ifall du behöver råd eller stöd!
nouw.com/tovaherrlinn
alicebomberg
alicebomberg,
Det är skönt att veta att man inte är ensam!! Tack så mycket och detsamma till dig. Stor kram<3
nouw.com/alicebomberg