Dagens status - Saker att se fram emot

- Redan i övermorgon är det äntligen dags för mig och Wendela att åka till Brimstone Alley där vi ska tatuera oss! Längtar suuupermycket. Ni kommer självklart att få se bilder!

- På torsdag ska jag även fixa mina naglar OCH få nya fransar, en riktig bli fin-dag med andra ord. Det ska bli så himla skönt! Är mest taggad på naglarna då jag tröttnar så snabbt på mina plus att en har lossnat :(

- Fick ett jätteroligt sms igår av Emma (en gammal vän som jag umgicks med massor under högstadiet). Hon smsade mig angående en resa så vi ska ses på söndag och prata mer om det då! Spännande va? ;)

- Nästa vecka ska jag äntligen träffa Ebba (en kompis alltså, inte min syster haha!) igen. Det var så himla längesen men det är alltid lika roligt så jag längtar jättemycket verkligen!

- Förhoppningsvis så ska hela gänget till Liseberg nästa helg! Det hade varit jättekul om det blev av för har inte varit där på så himla länge så är supertaggad!!

- Som jag skrev igår så var jag på jobbintervju på gymmet igår! Chefen där mejlade mig idag så på söndag ska jag dit och provjobba några timmar. Är såklart lite nervös men längtar mest, tror det blir roligt! Sedan får vi se om jag får jobbet eller inte men håller verkligen tummarna!!

- I helgen ska jag och min syster prova på en ny grej! Jag har nämligen anmält oss till en introduktionskurs i crossfit så mellan 12:00-14:30 på lördag och söndag kommer vi att få prova på det! Är jättetaggad!! Är det någon av er som har provat crossfit någon gång?

Gillar

Kommentarer