Dagens status

Min favoritbloggare Gabriella Joss (bloggen hittar ni HÄR) brukar skriva lite sådana här inlägg när hon typ "listar" dagens status helt enkelt! Lite tankar hon har den dagen, inför veckan osv, så jag tänkte haka på henne och göra samma sak :) Så här kommer min dagens status:

- Jag längtar såå mycket tills mitt rum är HELT färdigt! Nu är det typ 60% klart kanske och det som saknas är en rullgardin, en taklampa, en byrå, lite hyllor och eventuellt en tv. Ska även köpa en spegel att ha till sminkbordet samt en stol att sitta på vid det. Har en gammal köksstol nu bara...

- I helgen har jag tre roliga saker inplanerade som jag ser fram emot såå mycket. Ska dels ha myskväll och sova över med Elina bland annat. Vad de andra två grejerna är avslöjar jag senare i veckan!

- I eftermiddag ska jag på den nya releasen av CXen, det ska bli jättekul och lite extra roligt när det är My som håller i passet också! Ska försöka att få med mig någon mer som vill gå med mig. Alltid roligt att ha med sig en kompis när man går på pass tycker jag.

- Jag vill försöka lära mig att dricka kaffe. Började lära mig för kanske 2 år sedan för min dåvarande pojkvän drack massa kaffe då så såg det typ som en rolig grej och så är det ju lite socialt med! Tycker det är ASäckligt hehe men vill försöka vänja mig. Bättre att få koffein genom kaffe än att lägga massa pengar på celsius... :/

- Längtar faktiskt till jag ska börja videoblogga men är också lite nervös över det, men hoppas att ni är lika taggade som jag iallafall och att jag får positiv respons såklart! Har ni några tips inför det så tar jag gärna emot dom!!

- Måste köpa nytt chokladproteinpulver snart. Saknar verkligen min grötfrukost som bestod utav havregrynsgröt med chokladprotein, pumpafrön, hallon och kokos. Standard-frukost för mig innan som jag tyvärr inte har ätit på evigheter nu.

Jag på nyårsafton 2015-2016

Från Rhodos-resan i juli med M och E<3

Gillar

Kommentarer