Dagens status

Lägger upp dagens status idag igen eftersom att jag vet att det inlägget var ganska uppskattat!

- Idag är det fredag vilket är uuuunderbart! Dock ska jag som sagt jobba åtta timmar ikväll så min helg börjar helt enkelt inatt som jag skrev igår men det ska ändå bli skönt med några dagars ledigt från skolan.

- Jag har hittat de perfekta vårskorna på Scorett som jag tror att jag ska gå ner på stan och kolla på någon gång nästa vecka när jag har tid!

- Beställde en body och ett par klackskor från Nelly häromdagen och en baddräkt från NA-KD men skickade tillbaka dom samma dag för blev inte nöjd med något tyvärr...

- ... däremot så klickade jag hem en kjol och en topp samma dag också som jag tror kommer på måndag som kommer bli perfekt i vår! Hoppas att de är lika snygga på som på bild bara haha, denna eviga fråga.

- Idag kommer jag inte att träna för är heeelt slut i kroppen, i huvudet med för den delen. Håller på att somna i skolan... Och med tanke på att jag ska jobba från 17-01 ikväll så måste jag ta en powernap innan jag börjar och så måste jag hinna duscha håret innan med så jag känner att det passar perfekt med en vilodag.

- När jag slutar idag vid två så ska jag och pappa åka och hämta ut mina jobbskor som jag ska ha när jag jobbar på IKEA-lagret. Det är stålhätta i och jag har aldrig haft sådana så det ska bli lite spännande faktiskt :)

- Imorgon kväll ska jag och Emelie göra hemmagjord pizza och jag är SÅ sugen, har varit sugen på det såå länge så tvingade henne att komma till mig imorgon så vi kan göra det tillsammans. Åh det ska bli så gott!!!<3

- Jag har fått en fråga om hur jag lyckas få så "många" jobb och tänkte försöka svara på den imorgon. Eventuellt hinner jag det sedan men tror inte jag orkar det i vilket fall tyvärr!

​Frukosten jag och Weber åt imorse<3 Havregrynsgröt med vaniljproteinpulver toppat med hallon, kokos och pumpafrön. Som ni ser på bilden till vänster fick jag sminka mig lite samtidigt hehe

Gillar

Kommentarer

natalie
,
kan inte du börja vlogga? 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Funderar på det 😊
nouw.com/alicebomberg