Dagens status

Först och främst: förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hängde lite över toan hehe mådde inte så jättebra om man säger så... Men det var det värt för jag hade en JÄTTErolig kväll i lördags! Mer om det sedan, nu tänkte jag lägga upp dagens status :)

- ATM sitter jag på bussen med Emmie. Är proppmätt, åt en ganska stor portion lunch i skolan precis och även lite för snabbt så har lite ont i magen nu...

- ...vilket inte är jättekul eftersom att jag är påväg till gymmet nu för att köra ben hehe, lycka till att inte spy Alice!

- Idag fyller min älskade lillasyster 17 år så vi ska fira henne ikväll, som vanligt när någon i vår familj fyller år så ska vi ut och äta. Blir mysigt!

- Imorse hade jag ett ganska viktigt prov vid åtta, jag vaknade i tid och gick till bussen men påväg kom jag på att jag glömde ta ut mitt busskort+bankkort ur clutchen jag hade i lördags... Så var tvungen att gå tillbaka och då missade jag såklart bussen. Var SÅ arg och tjurig imorse på grund av det men fick skjuts till skolan sen iallafall...

- Hade en lektion idag, SÅ SKÖNT<3 Ska köra ben och rumpa nu tänkte jag sedan lite mage och kondition med! 

- Det är HÖST-väder i Jönköping nu vilket SUUUGER!! Vad hände med sommarvärmen?:(

Detta blev ett dåligt dagens status-inlägg, men ska gymma nu så vi hörs senare haha!

Gillar

Kommentarer