Dagens status

Innehåller affiliate-länkar

- Ikväll måste måste måste jag ta tag i mina sista inlämningar för annars blir jag aldrig färdig med dom. Skulle vara SÅ himla skönt att vara färdig innan Summerburst på fredag.

- Ska i eftermiddag träna med min syster vilket var jättelängesen, längtar! Blir nog rygg och sedan lite kondition efteråt.

- Bockade precis av en redovisning som jag inte ens hade tänkt att göra först men det gick ganska bra och nu är jag klar med ännu en grej i skolan, så himla skönt!

- Idag måste jag verkligen boka tid för att fixa mina naglar på Modern Nails. Ni Jönköpings-bor vet säkert vad det är för salong! Min mamma har gjort sina naglar där i flera år och är jättenöjd så tänkte att de får stå för mina bal- och studentnaglar.

- Ikväll ska jag försöka bestämma mig för balskor och även balklänning att byta om till på kvällen. Är nästan helt hundra på att jag ska beställa DENNA. Vill ha röd men såg nu att den var slut i min storlek så kanske beställer en svart istället.

- Ska smsa hon som gjorde mina fransar och boka en tid inför balen och studenten redan nu så att jag har det gjort! Blir nog 14mm med D-böj denna gången om det säger er något. Ni som har fransförlängning: hur långa har ni och "vilket böj"?

- Summerburst är om två dagar så idag ska jag lägga fram allt så att det bara är att checka av och packa ner det imorgon. Emelie och jag ska förmodligen dela resväska, tror det kommer bli kanon!

- Som vanligt så glömde jag att lägga upp detta inlägget innan men ni får det nu istället för i eftermiddags:)

​Hahaha jag och sis i lördags på Mantorp<3

Gillar

Kommentarer

angelica
,
14 mm d böj är jättefint! har det för tillfället! 14-15 mm blandat med d böj är väldigt fint oxå, lagom men ändå lite extra inför bal osv!! rekommenderar ❤️ du är så sjukt fin!
alicebomberg
alicebomberg,
Ja precis!!! Tack så mycket <3 Kram finis!!
nouw.com/alicebomberg