Dagens status

- Mina naglar har växt ut SÅ mycket så igår bokade jag tid för att göra om dom, ska till Modern Nails redan imorgon vid nio och fixa dom! Vet exakt hur jag ska göra dom<3 Om de kan göra som jag vill (vilket jag hoppas!!) så kommer det bli asnice!

- Efter jobbet idag så tog jag en superlång och skön dusch. Skrubbade även hela kroppen (så nu är jag tyvärr jätteblek men ska börja sola solarium igen så det var det värt!) och använde hårinpackning och hela köret. Kommer verkligen somna jättegott ikväll. Särskilt efter att ha jobbat tio timmar två dagar i rad, behöver min skönhetssömn nu!

- Jag och Wendela kom överens om en jätte-spännande grej häromdagen som vi ska göra tillsammans i augusti/september någon gång! Ni får veta lite närmare vad det är för något.

- Imorgon efter jobbet så sover jag hos Emelie vilket var jättelängesen så det ska bli såå mysigt!! Älsklingen har även tagit körkort så grattis till dig hjärtat<3

Det blev en liten mini-status men det var allt jag hade att berätta för er idag. Efter jobbet ikväll så har jag som sagt bara duschat och myst, kollat Youtube och lite så. Ska fixa några tidsinställda inlägg nu innan jag äntligen somnar<3 Puss /A


Min nagel-utväxt...

Gillar

Kommentarer

Josefin B,
Dock är de snygga ändå!
www.devote.se/joseefiinb