Dagens status

- Idag ska jag till vårdcentralen för att få prata med en terapeut om mina självmordstankar och min panikångest. Dock har det försvunnit nästan helt nu vilket är ganska konstigt... Jag har fortfarande dåliga dagar ibland men det är väldigt sällan! Men jag ska dit iallafall och prata med henne och så kanske jag kan boka en tid om en månad igen eller något!

- Jag ska på crossfit idag igen klockan 12 och är suuupertaggad! Även Elina och Isabelle (en jobbarkompis från IKEA) ska på samma pass så det blir ännu roligare!

- Efter träningen så ska jag till farfar och farmor och äta god lunch<3 Farmor lagar alltid lika god mat så det ska bli jättegott, längesen jag träffade dom också så det blir mysigt!

- Något jag är jättetaggad på är min lunch imorgon!! Jag ska nämligen äta tillsammans med Wendela, kan ni gissa var nånstans? ;)

- Jag är även väääldigt taggad på lördag!!! Jag och (nästan) hela gänget ska till Liseberg över dagen och jag har verkligen sett fram emot detta så himla länge. Kommer vara som ett barn på julafton haha! Det ska bli jättekul :)

Jag ber förresten om ursäkt för att jag inte har visat de tre tröjorna än jag köpte på Gina förra veckan!! Men det är alltid min syster som fotar mig för har inget stativ till kameran och det är svårt att hitta tid till när båda kan och orkar... Får försöka fixa det nu de närmsta dagarna.

Gillar

Kommentarer

Clara
,
Är det crossfit på NW eller vart kan man köra det? 😊
louise
,
Kan du berätta lite mer om crossfit? Funderar nämligen på att börja:)
Clara
,
Är det på NW som crossfit passen är eller vart kan man köra dom? 😊