dagens status

- Idag måste jag ta tag i att betala räkningar innan jag börjar jobba vid fyra. Så jäävla tråkigt men det är ju tyvärr en sån sak som måste göras!

- Snart börjar jobbhelg nummer 1000, jobbar ikväll 16-01 (om jag inte får gå tidigare, vilket jag hoppas hehe=)), imorgon 8-16 och söndag 13:30-19. Blir vääldigt skönt att vara ledig på måndag och tisdag!

- Idag har jag tagit kort på alla kläder jag ska sälja så de kommer komma upp på mitt bloppiskonto på Instagram under helgen. Det heter alicebombergbloppis om ni vill gå in och kolla :)

- Nästa vecka ska jag fixa mina naglar igen tror jag!! Varit utan länge nu så känner att det är dags igen, saknar mina klor<3 Känner mig så mycket finare och fräschare när jag har långa och snygga naglar!

- Om bara 18 dagar fyller jag äntligen 20!! Känns ganska stort faktiskt, längtar jättemycket! Tycker fortfarande det är jättekul att fylla år trots att jag börjar bli lite "gammal" ;)

- På tisdag ska jag vara barnakt åt min kusin, ska bli jättemysigt. Träffar inte henne alls ofta så längtar jättemycket till att bara få vara hon och jag hela kvällen!!<3

- Nästa vecka på lördag så ska jag och Sophie gå Tabergsmilen tillsammans med Sandra, Maja, Enar och alla andra som jag innan brukade träffa varje helg. Det ska bli jättekul att träffa alla igen! :)

Gillar

Kommentarer