Date night

Hej på er, hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, trots att detta är min sista semestervecka hehe. Helgen var lugn iallafall, vi var ju hos mamma och pappa på middag och det var så mysigt att träffa dom igen. I lördags var jag kattvakt hos mamma och pappa, passade på att basta lite och började kolla på Barnmorskan i East End. Är bara på avsnitt 3 men än så länge är den bra tycker jag.

Lite senare kom Johannes också och gjorde mig sällskap och vi sov även där. På söndagen åt vi frukost ute i solen, jag åt jordgubbar i mjölk och SJÄLVklart socker. Så himla gott!

På kvällen blev det lite dejt! SF har öppnat några av sina biografer igen, bland annat i Jönköping så vi bokade filmen 1917, en film vi länge velat gå på så det var supermysigt att gå på bio igen. Filmen var jättebra, rekommenderar alla att se den!

Topp och jeans är från Gina Tricot, smycken från Nelly och Ur&Penn, väska och sneakers är från Nelly

Innan filmen var vi ute och åt också, det var väldigt mycket som var stängt, men vi gick till Aqua på Piren och dom hade öppet! Vi delade på en skagentoast till förrätt och sen tog jag oxfilépastan,

Gillar

Kommentarer