Det bara fortsätter...

Jaa vintern verkar inte ta slut än på ett tag. Imorse när jag vaknade hade det kommit massa snö vilket jag INTE uppskattar. Det är klart att det är fint och mysigt men det är inte så himla roligt att skrapa rutorna på bilen, halka och frysa vad man än har på sig... Jag hoppas att snön försvinner snart så det vänder för då kommer våren snabbare och det är alltid lika skönt.

Imorse försov jag mig så jag missade min första lektion, men var i skolan lite tidigare än den andra lektionen skulle börja iallafall så jag, W och L pluggade ifatt lite till vårt grupparbete som vi har på kommunikationen. Skönt att kunna bocka av lite från min "att göra-lista" då jag har så jäkla mycket att göra i skolan nu... Skulle egentligen vilja fota lite outfits nu när det är så fint utomhus men hittar varken tid eller ork till det just nu, så det får tyvärr vänta!

Har än så länge bara kollat film på de två lektioner vi har haft så nu passar jag på att blogga lite, har redan sett filmen vi kollar på nu ändå så why not? ;) På sista lektionen är det gymnasiearbete som gäller och även i eftermiddag ska jag plugga i några timmar innan jag ska till E. Hon slutar vi halv nio så blir en myskväll i hennes soffa, längtar!!

Såhär ser det ut utanför våran skola idag! Vad är det för väder där ni bor?

Gillar

Kommentarer