Det här med att planera

Hej finisar!! Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra förutom att jag håller på att drunkna i allt plugg samt alla blogginlägg jag vill hinna med att skriva... Ska försöka strukturera upp mitt liv lite så jag kan planera när jag ska göra vad osv. Mitt liv går verkligen inte ihop om jag inte har en planering för skolan, bloggen, träningen och allt annat som jag vill göra, till exempel träffa vänner och så också. Har ni något bra tips för hur man kan planera och få vardagen att gå ihop lite bättre? Dela gärna med er isåfall!

Jag började iallafall min måndag med att försova mig. Vilket inte är så smart som ni kanske förstår hehe... Men så går det ibland och nu kan ju dagen och veckan faktiskt bara bli bättre. Man får försöka se allt från den ljusa sidan även om det inte alltid är så enkelt! Jag gick iallafall upp runt nio och bestämde mig då för att sjukanmäla mig från min andra lektion eftersom det inte kändes så värt att åka till skolan för att vara där i lite drygt en timma. Dumt kanske men skönt och faktiskt välbehövligt! Jag duschade, sminkade mig och åt frukost innan jag gick ner på stan en stund. Fick med mig en ny väska samt en ny tröja hem. Dock inte tröjan på bilden men börjar bli mer och mer osäker på om jag ska köpa den också. Trivs dock inte i den färgen nu när jag är såhär blek... Men får fundera lite mer och se hur jag gör! Visar er iallafall väskan och tröjan senare.

Direkt efter det så åkte jag hem till Elin och nu sitter jag i hennes soffa. Jag har ätit kyckling och ris och nu har jag pluggat lite. Snart ska vi till A6 och när jag kommer hem igen så ska jag plugga hela kvällen. Skulle egentligen vilja träna men får se hur det blir för det finns ingen tid till det egentligen... Kanske får bli morgonträningar senare i veckan bara.

Nu ska vi gå till bussen, ha en fortsatt bra måndag så hörs vi senare. Puss <3

Gillar

Kommentarer