Efterlängtad middag på Shooters

Älskade lördag<3 Idag gick jag upp runt nio för att äta frukost med familjen + Philip och sedan åkte jag till IKEA med pappa och Ebba. Vi köpte en byrå till mig som pappa satte ihop så fort vi kom hem så nu har jag äntligen fått ordning på mina kläder osv och mitt rum överhuvudtaget. Det var verkligen kaos där inne förut, allt låg i sängen eller på golvet i en enda röra så det var skönt att äntligen få lite ordning på det!

När vi kom hem så bloggade jag samt pluggade lite, så himla segt men blev färdig med en inlämning iallafall så det är skönt att ha en mindre sak att göra! Fixade även i mitt rum så det ser lite bättre ut nu, lovar att bilder kommer när hela rummet är färdigt. Det fattas fortfarande en del grejer.

Nu ska jag och familjen åka in till stan för att äta middag på Shooters (mitt jobb). Vi bestämde det tidigare i veckan och jag har längtat since that day verkligen haha! Är SÅ taggad på god mat, det var så längesen vi var ute och åt hela familjen med så det ska verkligen bli jättemysigt och trevligt. Jag tar med mig kameran så ska försöka få någon nice bild på det vi äter så att ni kan bli läskade och också vill äta där ;) Knäppte några snabba outfits-/kvällens look-bilder med mobilen innan! Har på mig ett par over knee från Nelly, vanliga, svarta jeans från Gina Tricot, topp från Gina Tricot, klocka och öronhängen från Marc Jacobs och armband från Edblads!

Gillar

Kommentarer