En bra lördag

Hej finisar! Förlåt för att jag inte har bloggat idag men det har varit full rulle hela dagen för min del. Jag gick upp vid nio och gjorde mig iordning, åt frukost osv. Sedan åkte jag direkt till min frisör, klipper mig hemma hos mammas kompis på Stensholm. Har gjort det sen jag klippte mig första gången när jag var 2-3 år haha!! Blir alltid nöjd och hon klipper bara så mycket som jag verkligen vill för hon vet hur mycket mitt hår betyder för mig. Klippte "bara" 5cm, varken min pappa eller min syster har sett någon skillnad knappt förutom att det ser fräschare ut då vilket det verkligen gör!
När jag kom hem så bytte jag om till träningskläder och åt mellis. Blev en smoothie på vaniljyoghurt, hallon och apelsin samt en questbar<3 Gick sedan till Atlantis där jag körde axlar och 20 minuter på trappmaskinen. Övningarna jag körde ser ni under bilden här nedan:

Militärpress 10x3
Drag uppåt med rep i cable 10x3
Drag bakåt i cable 10x3
Side raise med hantlar, dropset
Axellyft-maskin 10x3

I eftermiddag bloggade jag och städade i princip hela lägenheten sedan kom Emelie vid halv sju. Vi skjutsade Emmie och Ebba innan vi åkte till Ica Maxi och handlade tacogrejer, vi åt sedan tacos framför mello innan vi la oss i sängen framför en film. Nu har vi skjutsat Ebba och Emmie igen och kollade nyss klart filmen så nu somnar vi alldeles strax! Imorgon är det plugg som gäller för mig hela dagen och eventuellt träning också. Sov gott, puss /A

Gillar

Kommentarer